Те машините неса му големи а имат високи минимуми и затова изключват постоянно. Само с смяна на климатиците с истински минимум поне от 200 вата може и по малко 100 и нещо)ще работят като истински инвертори в топли апартаменти.
Те машините неса му големи а имат високи минимуми и затова изключват постоянно. Само с смяна на климатиците с истински минимум поне от 200 вата може и по малко 100 и нещо)ще работят като истински инвертори в топли апартаменти.
С падането на температурите навън право- пропорционално бухат дърва комшиите му друго обяснение нямам при тея градуси и да офка е... ти климатика за една торба с пари.
Продай ги всичките и си вземи конвектори или обърни на японска резба боли само първия път
И си ги вземи от 暖房, 換気, 空調技術者
Тъкмо ще ти разясни много неща в климатичната техника !
Факт в нашата тема клошарската е много скучно
И тук не е заровено кучето ти. Японската Тошиба вдига минимума под 50 С, под 0, под -5 и въпреки това не работи като конвенционалка. Изключва веднъж на няколко дена и то за 2-3 минути максимум. Така че вдигането на минимума не ти обуславя работата он/офф. Поне така мисля аз-друг ти е проблема/ите.
Не бих казал, че е проблем, но е много по-комфортно и приятно особено нощем ако климатика работи постоянно вместо да щрака on/off.Всеки би предпочел по-доброто, при едни и същи дадености.
![]()
Според мен темата отдавна е за ключ ,даже от самото и пускане,едно и също се говори 20 страници .. така работи климатик с 1200 вата минимално топлоотдаване ,ако си очаквал нещо друго - няма как да стане ..
Адаш, прав си!
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk