Има ,втория е топ модела на марката и цената му е малко по различна .
Има ,втория е топ модела на марката и цената му е малко по различна .
Може да го извадиш и да му сложиш едно дунапренче, от кухненска гъба 2х2х3см. Нещо като при микрофоните да стане. Май и аз на твоят вариант ще отивам - с изваден сензор. Само да не се окаже on/off-а програмно заложен и да няма измъкване от такъв начин на работа.
Бях чел някъде в този форум, че Fujitsu (ако не се лъжа беше за LDC) в първите няколко часа след включване държи с няколко градуса по-висока температура (такъв му е алгоритъма). Това може да повиши леко консумацията.
Та ако и при теб е така плюс няколкото градуса за догонване може да доведат до по-висока консумация и по-силно духане в първите няколко часа.
Би трябвало ако не го изключваш и държиш постоянно на една темпрература от 21-22 градуса да получиш по-малка средна консумация след няколко дни.
Този раздел и по-специално, темата, не е ли за MHI?
Мнооого топли този климатик бре. На 18 градуса е цял ден, прибирам се в стаята топло, топло. 18градуса от 25ZM-S са като поне 21от термометрите.
Само малко ме смущава , че от два часа е на задание 22градуса, а топлината като 21 на термометрите.
Миланов, колко метра е тръбния път на хеви-то ?
Под 2,30м.
- - - - - - - - - -
Прав като опънат конец, само един плавен завой при крановете.
Струва ми се,че от там започва всичко. Вчера разгледах подробно климите на работа ( десетина 25ZM-S и три 71ZM-S) . Там всички са с поне 8-10 метра тръбен път. Работят мирно и тихо,без форсирания ,изнасилвания на вентилатори и т.н.
Днес,ако имам време, ще постоя да видя дали и през колко време ще е он/оф.