Винтовете ми ги "завиваха" с малкият къртач на ударно, по нова технология без въртеливо движение. Сега остава от някой винт да е...![]()
Винтовете ми ги "завиваха" с малкият къртач на ударно, по нова технология без въртеливо движение. Сега остава от някой винт да е...![]()
това си е шум от втулка .. понеже там винаги има малка хлабина ,тракането е възможно да се дължи и на биеща/крива турбина .. ако визуално има видимо биене докато се върти - никаква втулка няма да ти помогне ..
Миланов, първо сложи един нивелир под и над климатика да видиш дали имаш крива стена където ти е вътрешното.
А пробвал ли си да сложиш на втулката качествена смазка и да я забравиш вовеки?![]()
Абе как ще се износи толкова много тая втулка за една година ?
Усуква се вътрешното тяло и като се загреят пластмасите увисва ... ако е права стената иска хубаво изпъване към нея и леееко повдигане на лявата част.
Миланов натисни към стената горен ляв ъгъл и пиши дали "прибира" ?
- - - - - - - - - -
Това "дюбел пирон" ли ще рече ? как ще се завие винт без въртеливо движение![]()
Този пост е редактиран от Mig82; 19-04-19 в 14:31.
Вижте сега, вместо да спекулирате и чудите, може много лесно да се разбере дали е балансирана добре турбината. Ако бие се усеща съвсем ясно като си сложиш ръка на предния панел.
Ако Миланов не усеща вибрации, като си сложи ръката, да спре да го мисли това. А ако има вибрации, може да се коригира, като се балансира турбината с противотежести.
Та Миланов дай инфо каква е ситуацията, за да не разпъваме още 20 страници без решение и теоретични глупости.
Пиша от опит с Фуджака който ми тракаше 7 години , накрая му забих дюбел в горен ляв ъгъл и млъкна. Но той нямаше монтажна планка още с покупката , това ми беше първия климатик и си мислих че е нормално да виси на кукички и да потракваВ последствие установих че като го натисна и повдигна леко в горен ляв ъгъл спира да трака ... имам съмнения че и при него е нещо елементарно като усукване или провисване в минимални граници още повече че това вътрешно е дълго и тежичко. Пък и се започва от най-елементарните неща , които в повечето случаи са причина за даден проблем. Нека оставим човека да пипне тук там ,
Между другото на Джучдред и турбината му смениха с нова и мотора и втулката , но планката незнам дали са пипнали...
Да повторя (сигурно за десети път), разглобявам, свалям тампона с втулката, леко размърдвам втулката и всичко обратно. И две седмици няма тракане. Стената си е същата, тялото е със същата нивелация. Това упражнение го правих десетина пъти миналата година и накрая напъхах половин пръстен от хартия между челото на втулката и тампона. Т.е. втулката не може да се нагажда по оста на турбината и седи леко напрегната от тампона. Изкара така без шумове почти година, май.
Като натисна в горен ъгъл (ляв или десен) тялото отива към стената. Има около 5..6мм ход.
Какво излиза, че втулката е хлопала в леглото ли?
При изключен климатик тествай дали турбината заедно с оста на мотора имат аксиален луфт.
Сега чух клипа. Миланов, това не е звук от втулка. Просто миналата година си повлиял чрез втулката, а не че е от нея. Тъкмо се канех да ти подаря една втулка от японски...
Като прост съвет мога да ти дам да развиеш болта на турбината и да пробваш малко по-наляво или надясно да я стегнеш.
Надявам се не ти е усукано тялото.
Хвани от двете страни проклетото вътрешно тяло и провери дали се мърда с лекота нагоре и надолу спрямо базата. Поне 3 милиметра трябва да играе, преди да тръгнеш да сменяш / напасваш втулки.
Има ли логично решение на този "spooky action at a distance" квантов казус сега, или да си чакаме рано или късно и нашите "включвания"?![]()
Още един с тракаща турбина като на Миланов. Изглежда проблемът с тези мицубишита е глобален.