Здравейте. Може ли някой да ми каже от къде да си купя нова втулка за турбината на въгрешното тяло на климатик Mitsubishi Electric GE-35, и горе далу каква е цената и.......[emoji41]
Здравейте. Може ли някой да ми каже от къде да си купя нова втулка за турбината на въгрешното тяло на климатик Mitsubishi Electric GE-35, и горе далу каква е цената и.......[emoji41]
Или потърсете от стар климатик или при стругар да ви направят от тефлон по размер на вашата. Такива резервни части не съм виждал да се продават.
оригиналния материал е вид полиамид .. втулка може да пасне и от друга марка и модел климатик примерно някоя дефектирала без време мидея с втулка в перфектно състояние ( аз от такъв вземах преди време )
Аха....значи няма от къде да намеря тази част. Ще пробвам варианта със стругар, само не знам от къде да намеря материал.
Благодаря.
Аз май имам едно такова чисто ново вътрешно в склада, което по памет беше без турбина. Може да е останала втулката. Ще проверя тия дни.
Интересно ми е, на Midea от какъв материал е направена втулката защото аз досега не съм срещал някоя да трака.И друго ми е интересно аз имам 5 броя Fujitsu пък нито един до сега не се е разтракал , а ми се е случвало на климатик монтиран преди 7 месеца и втулката се разтракала вече.Дали няма различни партиди които да се поръчват от различни производители та едните да се прецакват ,а други не.
Този пост е редактиран от bobovo; 14-12-15 в 21:40.
Да не казвам голяма дума но при стотици клими продадени и монтирани нямам такъв случай. Имам на скърцащи при модела MSF този с нагевателя след смазване заспиват.
А да и с един 12LVC
Ако не се лъжа на мидея са от бронз така ми се вижда при свалянето им.
На Мидеята, от която аз смъкнах беше от полиамид - на вид е черна пластмаса ,но много по-здраво .. същата е и на Фуджицу, даже пасват 1:1 .. По принцип там няма износване ,но ако турбината има дисбаланс повече от нормалното и най-малката хлабина във втулката води до тракане.
Този пост е редактиран от avenger; 15-12-15 в 23:21.
При Панасоник и Самсунг няма нито един такъв дефект също.
Бронз малко ме съмнява - прекалено скъпо за втулка май?
Въпрос на оцветяване Алекси, повечето е бял, но (полиамида) е идеален материал за втулки. Като гледам повечето проблеми идват, защото новите машини на доста марки идват със срамно количество смазка. Затова на профилактиките слагам доволно, силиконова и няма проблеми.
Този пост е редактиран от Mega; 14-12-15 в 22:04.
то по принцип има материали които са самосмазващи - цвета не е точно на вкус ами е въпрос на съставки .. не знам дали се ползва най качествения полиамид за тия втулки - по скоро не .. ако е който трябва - не изисква и грес
Полиамида го дават по-добър от тефлона, относно самосмазване. Фактите обаче говорят, че нищо не е вечено. Явно на това самосмазване разчитат и производителите, но работи до време. Смазка никога не пречи, самосмазването е бонус. Те и китайските лагери са супер-дупер, но сменяе на кило. Нищо не пречи да се вземат мерки, втулките на 90% от машините са достижими за до три минути от технически грамотен човек, защо да не се обслужват веднъж на 3-4 години?
така си е .. малко смазка винаги е от полза .. такава липсваше дори на японското ми фуджицу ,явно това е политика на марката
Аз веднъж изразих мнение по въпроса с втулките. Относно полиамид-а много добър като материал здрав, но с очите си видях поразиите му върху вала на постоянно работещо нискооборотно моторче.
Тефлон - прекалено бързо се износва мек като материал.
Графитотефлон - до момента ми е фаворит т.к. има самосмазване.
Графит - има самосмазване, пораженията по вала са минимални, но след определено време се износва.
Месинг - лично аз не бих сложил предвид непрекъснатата работа.
Този пост е редактиран от avenger; 15-12-15 в 23:24.