Здравейте, някой да сподели как е с дефростите под 0 гр този модел. На определени минутили размразява?
Здравейте, някой да сподели как е с дефростите под 0 гр този модел. На определени минутили размразява?
на 2 часа и половина
Колебанията ми са между msz ln25 и дайкин перфера ftxm35r за 23 кв топли. Казаха, че LN25 ще се справи, но тези контролни дефрости. Дайкина е поне на 4 часа контрролен, така прочетох някъде тук из форума.
Взимай LN.....
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Здтавейте, да споделя първви впечатления от една LN25ца в изолиран хол. Не ги усеща, винаги работи на ниска степен на авто вентилатор. Заедно сложих една Перфера Дайкин 25 ца в 17 кв спалня, който е много по шумен от LN на. Единствения минус, който не ми е ок е, че мести клапите, като достигне градусите и остава онова леко веене, като на всички клими. Затова и сложих Дайкина в спалнята, при него няма мърдане на клапи и напълно изключва турбината. За в по студено време още не могга да изкажа мнение, но това е уникална машина за мен. Моя е производствво 2022 година и е със светещо дистанционно. Първите години не е светещо. След седмица, две ще дам още отзиви. Много лесно се свързах с мобилното приложение.
е то остава и да ги усеща ,все пак навън е над нулата целодневно .. климатика ще работи на първа степен дори да има да наваксва 2-3 градуса ( пробвах да му вдигнеш градусите с 2-3 и виж какво ще се случи и кога ще ги достигне ) .. та пилците се броят напролет
Като на всички баш не е. В 13 кв спалня си работи екстра. Замени една Luca 09 дето вееше доста повечко на отопление (при LN-a няма такива филми). Но пък топлата струя на луката ми се струваше някак си по-приятна. През лятото в жегите все си се усеща. В тия стайчета явно това е положението. И аз обмислях Perfera, но коментарите за дефектните платки ме отказаха (и не съжалявам).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Този пост е редактиран от CubanLinx; 17-10-22 в 15:34.
Привет,някой би ли ми казал размери на турбината на MSZ-LN25VGV/MUZ-LN25VG ?
Благодаря.
Този пост е редактиран от dobo79; 19-11-22 в 23:17.