https://climacom.com/bg/produkti/zubadan/zubadan
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Това в сайта на климаком го гледах, както и някой клипчета какво е zubadan, но има ли смисъл от него за София при положение, че тук -15,-20 са темпервтури които се случват за най-много 5 нощи от зимата
Е, аз Ви писах, че няма смисъл, Вие пак отначало почвате...
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Така е и благодарих за което, но ми се искаше нещо по-научно обосновано за идните поколения четящи форума
Ами все едно вместо да си купиш градски автомобил, да си вземеш самосвал ЗИЛ щото видиш ли някой ден в живота ти може да ти се наложи да си купиш 3 тона баластра.
Чета, чета доста задълбочено, но ме интересуваше дали чисто практически има смисъл от Zubadan в София иначе на хартия е ясно, че е по-добро
ами зубадана е не-зубадан с монтиран нагревател в тавата .. ако смяташ че тоя нагревател струва Х лв отгоре и ще е полезно да топлиш улицата под нулата си го поръчай
По това което четох, нагревателите са в самия компресор за да загряват маслото
А някой има ли обяснение защо в ценовата листа на клима ком където има технически спецификации дават, че цветните вътрешни тела са с по 1кг по-тежки от чисто бялото ?
С много или малко дефеости, леки или тежки поръчах една 25ца и една 50ка и ги чакам живи и здрави края на септември само имам един въпрос ако има някой колега с черен, като е монтиран в стая, а не в шоурума лилавее ли пластмасата или си седи черна?!
Нищо не лилавее, черното си е черно.