Естествено, че са били така. Това са потъмнявания от фабричните заварки на тръбите.
Естествено, че са били така. Това са потъмнявания от фабричните заварки на тръбите.
Здравейте, някои от присъстващите има ли наблюдения или впечатления от 60ката въпросния модел, как работи в какво помещения и т.н., понеже обмислям модела за свързани помещения с кубатура 140-150 м3.
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Здравейте!Може ли мнение за климатик MSZ-AP35VGK дали ще смогне да отоплява помещение от 30 кв.м.Помещението има изолация и хубава дограма.Интересува ме дали ще работи този модел и при температура от -20 градуса!?
Моля за мнение т.к. трябва да избера от тези три модела. Ще отоплявам помещение 32 кв.м.
Daikin FTFX50;
LG F12MT
и Mitsubishi Electric AP50VGK
Съжалявам, но много хора са в подобно положение. Това не Ви дава право да игнорирате елементарни правила на форума.
Здравейте! Преди седмица ми монтираха MSZ-AP25VGK .При ниски обороти на компресора се чува някаква вибрация,определям я като чукане,под компресора. При повишаване на оборотите на компресора не се чува. Кажете ми нормално ли е това? Зададох същия въпрос на собственика на фирмата извършила монтажа ( човек с над 20 годишен стаж в тази област),отговора беше-всички инвертори чукат при ниски обороти.Имам инвертор Hitachi RAK35 PRC,не съм забелязъл подобно причукване.
еми значи Хитачито не е истински инвертор .. следващия въпрос ?
Да щях да вземам,но във Вимакс няма налични климатици от този модел. От сайтовете предлагащи климатици мога да закупя ,но не искат да монтират поради това ,че не съм във района им.Отидох до друга местна фирма,посочих 7-хеви.от там отговориха колко не сполучлив модел е,тракащи втулки и т.н.,поисках Midea AGN -09N8D1 Htreme Head Nordic.Отговорът не топлели ако дам още малко пари да си взема климатик който топли и 10 години щял да ми служи вярно.За хубаво или лошо вече съм със MSZ-AP25VGK Чукането на митцубишито не е фрапиращо,но като се доближа до двете външни тела(едно до друго са с Хитачито),се чува в ниски обороти на компресора. От стаята не се чува нищо.
Този пост е редактиран от манол; 12-10-22 в 09:29.
В спалня е климатика.Когато попитах майстора на климатици,дали дефроства по време.Отговор “не няма проблеми,когато има нужда както другите климатици“. Още тогава не ми хареса отговора.Като знам че над 20 години е в бранша се доверих.Казах си може да са променили софтуера към добро,произведен е 2022г.,макар е модел 2019г.