Много моля да се придържате към темата. Сметки за ток на жилища не се вписват в нея.
Много моля да се придържате към темата. Сметки за ток на жилища не се вписват в нея.
Oтнocнo ĸлaпитe: гoлямaтa ĸлaпa зa вepтиĸaлнo нacoчвaнe, пpoмeня ли си пoзициятa? A xopизoнтaлнитe pъчни ли ca или мoтopизиpaни? Πитaм, зaщoтo мяcтoтo нa ĸлимaтиĸa e в ъгълa, cpeщy нeгo имa ĸoлoнa, ĸoятo cъм избeгнaл чpeз зaвъpтaнe нa xopизoнтaлнитe ĸлaпи, вepтиĸaлнoтo пoлoжeниe e пoчти в нaй-гopнo пoлoжeниe, зa дa нe дyxa нaдoлy, тъй ĸaтo cпим пoчти пoд нeгo...нo cpeщy нeгo пъĸ имa тpeгep, ĸoйтo тpябвa дa избeгнa дa нe cпиpa въздyшния пoтoĸ. И oщe: ĸaтo нacтpиш ĸлaпaтa дa дyxa нaгope, имa ли няĸaĸъв пoлъx нaдoлy? Поздрави Димитър пп: в момента колебанието е между MSZ AP 25 и RAK 25RPD. Утре, понеделник, ще ми дадат цена с монтаж и за Hitachi-то и до края на седмицата трябва да монтират един от двата.
Този пост е редактиран от babatam; 02-02-20 в 15:09.
Всички клапи си променят позицията и всички са моторизирани.
На отопление не се усеща духне под клапите. На охлаждане не съм го ползвал още.
Със сигурност могат , но имам предвид, когато си настроил на някакво положение клапата, след достигане на температура или размразяване тя променя ли си позицията "самоволно", или си стои в тази позиция, в която е настроена?
А на охлаждане дали може да се вдигне максимално нагоре /би трябвало, дори по подразбиране да го прави на студено/.
Поздрави
Димитър
Винаги вдига клапите в максимално горно положение. И при рзмразяване и при достигане на зададената температура (ОФФ)
Всичко може да правиш с клапите и турбината. Тук нещата са простио "юзърски". Няма своеволия от страна на машината.
Казваш и "клапи горе", клапите са горе. Казваш и "клапи долу" получаваш клапи долу.
Искаш да ти духа на 5-та, духа на 5-та до откат.
Това е. Просто и ясно.
Здравейте, спрял съм се на този модел, но нямам впечатления от него, та собствениците на този модел, бихте ли казали накратко плюсовете и минусите и впечатления от AP-серията, струва ли си парите или да гледам ценовите еквиваленти на другите марки?
Поздрави
За да получите адекватни отговори, е нужно да кажете за какво помещение Ви трябва климатизатор.
Здравейте,
Става дума за стая около 24 кв. - северно изложение с трикамерна дограма. Досега ползвам само Fujitsu (LMCE/KGTA), но като параметри, цена и дизайн ( най-вече ), много ми допадна Mitsubishi AP 35, за това бих искал да споделят собствениците, някоя друга дума за него и дали е по-добре от посочените Fujitsu-та.
Поздрави и весели празници
Здравейте,
Допадна ми близките до LMCE параметри, но по-тежко външно тяло и предполагаемо по-високо ниво на комфорт от към шум и работа, и най-вече както бях написал - красивия дизайн.
Поздрави
Аз съм на различно мнение,машината не издиша изобщо и оправдава качеството на МЕ,за мен е правилен избор.
Е, чак двойно не, еднороторен е,мисля че 50 и 60 са двойнороторен (АР).
LN35 също двойно.
https://translate.googleusercontent....DZQpzn2yGrll6A
Този пост е редактиран от ccankov73; 19-04-20 в 00:45.