Много моля да се придържате към темата. Сметки за ток на жилища не се вписват в нея.
Много моля да се придържате към темата. Сметки за ток на жилища не се вписват в нея.
Oтнocнo ĸлaпитe: гoлямaтa ĸлaпa зa вepтиĸaлнo нacoчвaнe, пpoмeня ли си пoзициятa? A xopизoнтaлнитe pъчни ли ca или мoтopизиpaни? Πитaм, зaщoтo мяcтoтo нa ĸлимaтиĸa e в ъгълa, cpeщy нeгo имa ĸoлoнa, ĸoятo cъм избeгнaл чpeз зaвъpтaнe нa xopизoнтaлнитe ĸлaпи, вepтиĸaлнoтo пoлoжeниe e пoчти в нaй-гopнo пoлoжeниe, зa дa нe дyxa нaдoлy, тъй ĸaтo cпим пoчти пoд нeгo...нo cpeщy нeгo пъĸ имa тpeгep, ĸoйтo тpябвa дa избeгнa дa нe cпиpa въздyшния пoтoĸ. И oщe: ĸaтo нacтpиш ĸлaпaтa дa дyxa нaгope, имa ли няĸaĸъв пoлъx нaдoлy? Поздрави Димитър пп: в момента колебанието е между MSZ AP 25 и RAK 25RPD. Утре, понеделник, ще ми дадат цена с монтаж и за Hitachi-то и до края на седмицата трябва да монтират един от двата.
Този пост е редактиран от babatam; 02-02-20 в 15:09.
Всички клапи си променят позицията и всички са моторизирани.
На отопление не се усеща духне под клапите. На охлаждане не съм го ползвал още.
Със сигурност могат, но имам предвид, когато си настроил на някакво положение клапата, след достигане на температура или размразяване тя променя ли си позицията "самоволно", или си стои в тази позиция, в която е настроена?
А на охлаждане дали може да се вдигне максимално нагоре /би трябвало, дори по подразбиране да го прави на студено/.
Поздрави
Димитър
Винаги вдига клапите в максимално горно положение. И при рзмразяване и при достигане на зададената температура (ОФФ)
Всичко може да правиш с клапите и турбината. Тук нещата са простио "юзърски". Няма своеволия от страна на машината.
Казваш и "клапи горе", клапите са горе. Казваш и "клапи долу" получаваш клапи долу.
Искаш да ти духа на 5-та, духа на 5-та до откат.
Това е. Просто и ясно.
Здравейте, спрял съм се на този модел, но нямам впечатления от него, та собствениците на този модел, бихте ли казали накратко плюсовете и минусите и впечатления от AP-серията, струва ли си парите или да гледам ценовите еквиваленти на другите марки?
Поздрави
За да получите адекватни отговори, е нужно да кажете за какво помещение Ви трябва климатизатор.
Здравейте,
Става дума за стая около 24 кв. - северно изложение с трикамерна дограма. Досега ползвам само Fujitsu (LMCE/KGTA), но като параметри, цена и дизайн ( най-вече ), много ми допадна Mitsubishi AP 35, за това бих искал да споделят собствениците, някоя друга дума за него и дали е по-добре от посочените Fujitsu-та.
Поздрави и весели празници
Здравейте,
Допадна ми близките до LMCE параметри, но по-тежко външно тяло и предполагаемо по-високо ниво на комфорт от към шум и работа, и най-вече както бях написал - красивия дизайн.
Поздрави
Аз съм на различно мнение,машината не издиша изобщо и оправдава качеството на МЕ,за мен е правилен избор.
Е, чак двойно не, еднороторен е,мисля че 50 и 60 са двойнороторен (АР).
LN35 също двойно.
https://translate.googleusercontent....DZQpzn2yGrll6A
Този пост е редактиран от ccankov73; 19-04-20 в 00:45.