Преди 3 дни си купих панасоника . Дойдаха техниците и веднага го монтираха . При покачване на оборотите се появяват шум и вибрации които са циклични . Може ли нещата да се оправят , ако се поставят гумени тампони ? Защото на мен ми ги спестиха.
Преди 3 дни си купих панасоника . Дойдаха техниците и веднага го монтираха . При покачване на оборотите се появяват шум и вибрации които са циклични . Може ли нещата да се оправят , ако се поставят гумени тампони ? Защото на мен ми ги спестиха.
Извикай ги да си поправят грешките тампони или не те да му мислят.Нали затова е гаранцията
Е, те това немога да разбера, защо когато човек си дава парите за нещо ново търгашите решават да му "спестят" с някоя част от това, което си е закупил!
За да икономисат 2 лв (толкова струват тампоните). Но ме съмнява, че проблема може да не е само от липсата на тампони.
Аз имам Панасоник 12 инвертор, но е производство: Сингапур - монтиран без такива тампони, но грам страничен шум няма. Наистина добра работа на компресора вече 2 години в студ и пек.