Баща ми възнамерява утре да закупи два панасоника:
CS/CUE12HKE
CS/CUE9HKE
Малайзийско производство.Ще съм много благодарен ако можете да ми кажете дали имате впечатления от тях и дали ще сгрешим с покупката им.
Благодаря
Баща ми възнамерява утре да закупи два панасоника:
CS/CUE12HKE
CS/CUE9HKE
Малайзийско производство.Ще съм много благодарен ако можете да ми кажете дали имате впечатления от тях и дали ще сгрешим с покупката им.
Благодаря
ами според мен инвестицията не си заслужава панасоника по принцип е калпава машина а и този модел за тези пари според мен ще е яко менте при положение че моделите им които са по 1500лв са ментарляци добре работят ама и много добре се чупат редовно даже съм забелязал че тези които имат повече от един се чупат всичките в рамките на 1-2 седмици явно така са програмирани прави си сам извода този щом е 1000лв.
Абе с една дума инвертор под 1000лв знай че е боклук с евтини части се опитват да конкурират големите производители ама не се получава поне до този момент
Timberlake, моделът е E9HKE и E12HKE. Slimy е написал слято означението и си го помислил за модела UE*HKE според мен.
E*HKE е по-добър от UE*HKE.
Според мене покупката е добра:
Или поне за тези пари никой не може да предложи нещо по-добро.
Как го мериш "доброто"? При толкова негативни изказвания за панасоник, рядко попадам на някой който да го защити тоя производител.
Само предлагам (фужицо) без да казвам/доказвам колко са "по-" от панасоник(според мен са), поне никой не се е оплакал - хвърли им едно око и прегледай темата за Фужицу-Генерал.
http://v-clima.com/products.php?brand_id=2
Той човека си ги купил вече,така че да му са честити.панасониците са хубави стига да не се развалят.
ок. честито  нали това е дерта - развалянето. за един котлон ВЕКО на бабата чисто нов съм го купил лично за 30 лева от технополис - през 2 месеца го нося на ремонт за по един месец(го държат в сервиза) - аман от буклуци  а ако ми се бъгне климатика така(това ще стане точно в най студеното) няма изобщо да ми е приятно, и като ги гледам телата как са изкормени и намяткани на камари в сервиза дето нося котлона - майко мила - дано не стига моя до там. Дори на моменти съжалявам че не отпуснах още малко средства(защото ги имах - ама викам си тоя бива) за другия модел - карай, ще стискам палци.
И за тази серия CS/CU-TE__HKE на Панасоник са такива мненията (лоши),исках да взимам две 9-ки и една 12-ка,писах в друга тема за това,казвайте докато е време !
Те не са ментета.Просто тази марка се дъни две зими подред.По-миналата зима замръзваха масово 15-ки,18-ки,21-ци,а миналата зима се смениха няколко тира с компресори.
Защото за тези пари ,за които се предлага Панасоника виждам че може да се вземе и MITSUBISHI MSZ-GC__VA
за MITSUBISHI също има доста хора които се оплакаха от замръзвания тая зима единствено daikin и fujitsu-general не съм ни видял ни чул да замръзне според мен това са марките номер 1 на българския пазар
Кое им замръзва? Топлообменника или долу събират лед в тавата? Щото последното е често срещано, не вярвам и Фуджицу да не го прави - за там само нагревател май е спасението.
Събират лед в тавата,който смачква и пука най-долната тръбичка на топлообменника.Не съм чул някое Фуджицу или дайкин да го е направил, а при МЕ миналата зима беше ендемично-в определени региони,където се съчета висока влажност/гъсти мъгли/с много ниски температури/нещо по принцип рядко срещано/Фуджицу съм го виждал да прави дефрост през 20мин при нужда.
Панасоника ми грам лед не натрупа в тавата миналата зима в големите мъгли .. на Фуджитсуто се наложи малко ръчно размразяване щото отворите отдолу се запушиха и леда напълни тавата
Възможно е,това зависи и от много други фактори-изложението,вятъра,вътрешна,външна,зададена температури и големина на помещението,изолации