Еди хората си поддържат и килограмитеПървоначално публикувано от edi1
![]()
Еди хората си поддържат и килограмитеПървоначално публикувано от edi1
![]()
Да, за това нямат проблеми, не пестят материала, ама като искаш едно нещо наистина да работи, няма как да го орежеш.
..Давай ЕДИ1,кой легнал,кой седнал или полегнал....,ако това чудо има цена и се продава и в БГ,казвай...Кой,къде и колко!?...![]()
![]()
Първоначално публикувано от edi1
И за това съм се подготвил , има и питиета , ако случайно ми стане и горещо !
Какво като е нов модел , да не го подаряват , има си цена !![]()
А, нямам конкретна представа, даже сега го виждам модела, но като знам колко струват по принцип новите модели из Японията, надали ще е под 4-5000 лева нов.Иначе точно Сашо може да каже.
Сега порових из мрежата и гледам, че го има на цени между 140000 и 170000 йени, т.е. около 2400-2700 лева излиза машината.
този модел го показаха на изложението в Мадрид тази пролет, но беше някаква по-скоро недодялана мостра, отколкото влязъл в серийно производство климатик
ако се стигне да го "докопаме" за нашия пазар вероятно ще бъде около 2000 лева 12-ката
Този модел е за японския пазар и тук няма да го "докопате", освен ако не си го внесете от Япония.
И цената му ще е около и над 3500лв. за 36-ца, може би.
а от какъв зор го изложиха в Мадрид на изложението?Първоначално публикувано от Aleksandars
Това, че на вид е бил същият, не означава, че вътре е със същите компоненти. За Европа моделите винаги са малко по-различки... в посока минус.
Имаше специално изрязан прозорец на външното тяло, през който се виждаха подобни тръболяци както на снимката по-горе. Знам, че на никой не му се вярва, че ще докарам читав климатик с марка Панасоник на 220В, но аз съм упорит в това си намерение.
Climamarket - станахме 2-ма - можем да си направим съревнование или партия, защото вчера разбрах, че всичко било въпрос на това колко би поръчал - и може да се докара всичко нормално през нашия общ приятел. Въпросът е обаче, който е основен, като се превъзнасяме толкова много по дадена машина и тя като дойде с цена 2500-2700лв 12-ката например колко от пишещите тук ще си я купят или ще я препоръчат на клиенти???? Защото ми се струва, че броят ще бъде нулев и пак ще трябва да разчитаме да ги разбутваме по наши монтажи на себестойност. А на мен тази игра ми писна.
Ето и как изглежда прахосмукачката на Панасоника :
а и модела е с подгряване на фреона да извади 50° струя при -20°C.
![]()
Абе то прахосмукачка имаше преди няколко години в XE сериите ако не се лъжа ... но според мен генератора на кислород беше по добрата екстра...
И аз не бих се доверил на самопочистването с прахосмукачка на 100%-трябва да и се помага,а за кислородгенератора и на мен ми харесва като екстра-бих я сложил на второ място след плазмата-ползвал съм ги в модел на Национал.Първоначално публикувано от cooler
![]()