Здравейте колеги.Търсих мнение по един не знам дали е проблем.Имам такъв климатик.Преместих го в друга стая,защото беше голям за мойта.И всичко си мина нормално.Но нямам спомен едно нещо.Когато включа климито и лампата пауър мига около 10 15 сек.И след това всичко е ок.Климатика си работи нормално.Все още не е толкова студено,за да видя след дефрост дали има някакви драми.Температурата сия достига нормално.Работи фан спийда.Всичко си е нормално.Правих ресет на дистанционно сменях контакта(тъй като имам съседен не него).След което при пускане на сутринта не мигаше.След 2 дни също пуснах и пак така мигаше.След няколко часа направих тест за грешка.И изпищя F11.Имам питане дали този индикато мига примерно когато отчита по-ниска темп навън и му отнема повече време за да влезне в режим.Един вид премига този индикатор все едно е в дефрост.Нямам спомен дали преди това е било така.Намерих и в ръководсвото това нещо " IF POWER LED is blinkng,the possible operations of the Unit are HOT Start,during Deice operation,operation mode judgment,or delay ON timer sampling".Нито мига timer нито нищо нередно
Ако някой е изпитвал това на гърба си,може да сподели.Благодаря