стойността е, че срещу 350 лева и измиване си става един добре работещ климатик без никакви оплаквания
какво ще намериш на пазара за 350 лева иначе?!? нови мидеи с 5 годишна безусловна гаранция?
стойността е, че срещу 350 лева и измиване си става един добре работещ климатик без никакви оплаквания
какво ще намериш на пазара за 350 лева иначе?!? нови мидеи с 5 годишна безусловна гаранция?
Добре дайте цена на ,bordataa@ABV.BG
за външна електроника +вътрешно тяло ,а може и външно без комресора,а вие си направете далаверата аз вече съм решил проблема с нова мидейка ,е верно панасоничето нема общи черти с мидеята ама си е новичко.Не разбрах кое ще миете щото той не е горял и системата е чиста затворени отвори с бишоп ,а компресора нема изчистване
ти климатик с повреден компресор ли предлагаш или скрап?
Забрави за тази оферта днес отлетя тук е прочел колегата и го лапна като топъл хляб.![]()
А този компресор 5RS092ZAA за какъв панасоник е?
Този пост е редактиран от alfonso; 20-01-14 в 20:15.
Смени буквата "O" с цифрата "0" и най-вероятно ще намериш отговор на въпроса.
Смених я ама пак не разбрах.............?
Ако може малко помощ.
ok , те (ДКЕ) ли бяха куцата серия на Панасоник ?
Ако изключим проблема с компресора, нищо куцо няма в тях...
Колко време преди превключване на четирипътния вентил трябва да се спре компресора и колко след да се включи отново за да не се товари пружината на клапана?
и аз съм на редичката с te12dke , дистанционното не дава грешка, ма компресора си отишъл
На никаква редичка не си. TE12DKE е съвсем друга машина, нямаща нищо общо с E12DKE и при нея го няма този проблем със софтуера.
Te12dke е със скрол компресор, а E12DKE с ротари. Не е ли по-добре да си вземеш нов климатик? Според мен скроловете са доста кекави компресори. Самия скрол се върти върху един пръстен с три чопчета. Те като се разбият, се късат и компресора отива за скрап. Вътре имат и един голям клапан за налягане с гумено уплътнение. Ако се нацепи от старост, или ако заседне този клапан, компресора пак приключва.