Dindo,това индивидуален случай ли е,защото за първи път чувам че климатика не отчита грешка при описаните от теб симптоми за компресора.
Много ми е интересно тази клима каква грешка ще покаже,ако наистина няма фреон.
Според думите на познатите,които го сервизират-да.Работел е съвсем слабо на отопление,тока е бил в нормални граници,без пропуски на 410 по системата.Това е което знам засега angel
Кажи на тези които го сервизират, че една фирма във Варна ги оправят успешно тези компресори, ако не им се занимава с Техномаркет. Julian може да ти даде координати на фирмата.
Между другото , гаранцията на компресора е 5 години, ако са правени профилактиките навреме....
Да не е сладура Милен ЕфендуловПървоначално публикувано от rsvr
Не е Ефендулов, няква ....клима беше но не запомних, има го в една предишна тема....
K&К дават нов компресор и плащат за смяната му.Не мога да разбера, защо да не им се занимава с К&К?
Вярно е,че бавят заявките ама ги доставят все пак.
Това ли е прословутата партида купена от Турция, за която К&К са поели са поели ангажимента да подменятъ всичките компресори за сметка на нервите на купувачите?
Има ли серии от този модел които са си ОК?
има ,но трябва да не е купуван от техното - колега има Е12ДКЕ на 3 години и си бачка безгрижно
Е как да стане,като вносител е К&K.Освен ако няма паралелен/нелегален/внос!И при все това машините излизат от един производител!Първоначално публикувано от Alexi
От "Турчетата" има и такива , които са си супер, аз съм виждал
Аз имам същото турче с изпушил компресор, днес става един месец откакто го демонтира монтажната група и отиде в Кк, ще ме посъветвате ли как точно да си потърся правата че вече неъм нерви.
Благодаря предварително.
http://klimaservice.hit.bg/new_page_21.htm
Прочети забележката
Добре де аз това го знам , но какво ме интересува? Поели са ангажимент да сервизират и обслужват в периода на гаранция/глупости/. Аз продадвам компютри това значи ли че ако нямам еди-кви си дъна требе да лепна табела няма оправяйте се?