Здравейте колеги нов съм в форума и не знам как и къде да пусна нов отговор по темата затова го слагам като отговор. Надявам се колегата да не се сърди та по темата: Имам същия климатик и проблема при мен е следния: Когато тази сутрин се събудих климатика не работеше ,а мигаше една лампичка която до сега никога не съм виждал да мига и климатика не се пуска. Викам си айде може да е задръстен почистих всички филтри събрах го отново и пак нищо. Рестартирах го от контакта седя 10-15 мин. изключен включих го тръгна за около 1-2мин. и пак сам се изключи и замига лампичката. За да го пусна отново трябва да го рестартирам от контакта иначе от дистанционното нищо не става. Ако някой има сходен проблем моля да сподели
ето и снимка да дадената лампичка която мига: DSC_0045.jpg
Благодаря предварително и се извинявам на колегата още веднъж...
Ако темата на въпроса ми е в грешен раздел моля администраторите да ме извинят и да поправят грешката ми Мерси.
Сега забелязах ,че когато натисна така наречения инфо бутон който ми показва градусите в стаята и вън ми изкарва на циферблата на дистанционното ' H19 ' не знам дали има значение за темата ,може би е някаква грешка не знам не знам