Цитат Първоначално публикувано от Sevo
Г-н Велев
темата е ясна като бял ден. Препоръчайте ми климатик на еди коя си марка с еди какви си ценови нива.
За съжаление, покупателната способност на повечето българи не им позволява да си купят елитни модели, и са склонни към компромис. Търсят съвет за най-доброто което могат да купят с парите си.
Някои участници във форума обаче наслагват твърдението че всичко под 2500 лв, е боклук. Предполагам че това са монтажни фирми на които автомобила за монтажи е Тойота Тундра?
Горещо апелирам да не се подвеждат стотиците потребители на форума с неверни твърдения.
Готов съм да се обзаложа че споменатия модел топли с доста повече от 21 гр. ако монтажа и оразмеряването са направени професионално.
Цитат Първоначално публикувано от Sevo
Твърдо ли си убеден че няма никаква разлика?
И че RE12NKX работи до -5? Защото според каталожните му данни може да работи до -15?
А даже и за YE12MKX който тази зима отоплява повече от 7000 стаи, колко оплаквания има във форума от него?
Би ли ме посъветвал какъв климатик с подобни параметри мога да си купя за 979 с включен монтаж?

Замислял ли си се за енергийна ефективност. Някой познат да ти даде 20тина процента на сумата ти от горе, вкарваш парите в депозит в същата банка от която ще го теглиш и така без поръчител с един малък заем ще разплагаш с малко повече пари. След реализирането на проекта банката ти връща 20% , които ти връщаш на познатите ти и всичко е 6 Евентуално можеш да вземеш нещо на старо, има 12ки за 800 лева, без монтаж, а някъде гледах за 900 с монтаж. Но за секънд нямаш право на кредит. Аз съм на същото дередже и се ровя от 1 месец вече. Мога да ти дам имената на 2 фирми за втора ръка, едната фирма е супер стабилна а другата е по-малка, но пак проверена. Успех!