Ми те и 13-ката на дайсейкай 8 не я свалят под 2 бона и половина, вече втори месец . И тя не струва толкова, мъ кво дъ прайш... Cést la vie
Ми те и 13-ката на дайсейкай 8 не я свалят под 2 бона и половина, вече втори месец . И тя не струва толкова, мъ кво дъ прайш... Cést la vie
Само за 3 бона?!? Пропусна "джакпота" ...
И на моята подова 50-ца е 48 кг, ама какво от това...Не може да се "развърти" до 9 - 9.5 или 11 kwh...
П.П. Бре този нов дайкин който коментирате има ли прахово самопочистване(че вече съм забравил) или 3-те бона са за "без прахово самопочистване" ?
3 бона за климатик? Икономията, която дава не може да избие разликата се дин обикновен.
Хората, които си купуват UruruSarara не я купуват с цел икономия. Както и никой не купува Ферари за да му харчи малко. Всеки се разпростира според чергата са.
мда аз познавам един който има 3 бр викам му що не взема примерно Тошиба ,по 2к са .. той вика как ще сравняваш климатик за 2к с такъв за 3.5к
И да и не. Има един разумен праг, който не ти дава почти нищо повече, освен надпис. Въпрос на избор. Не говоря да си вземеш Осака за 900 лв, но да вземеш за 3500 лв нещо, което дава 10-15% по-добри показатели от друго, което е с 40% по-евтино е напълно безсмислено и е абсолютно разхищение на пари.
ми то и бмв за 200к е разхищение но по улиците всяка 5та кола е такава
Разхищение на пари е за този, който ги няма (като мен) в определено количество. Както много хора писаха, не всичко е икономия. Има и елементи като Удобство, Лукс, "Кеф", Мерак, Самоизтъкване и т.н.
С 4 хилядарки могат да се купят 14 тона въглища или към 15 камиона с дърва. Ще стигнат да се топлиш поне 7-8 години и да стоиш зимата на 30 градуса ако искаш.
С тоя скъп ток в България да изръсиш близо 4 хиляди за няква японска духалка, която с мъка ще стопли 20 квадрата е малоумно изпълнение. Целта не оправдава средствата.
Ще помоля в темата да се дискутира модела от заглавието. Достатъчно залитания има към друг модел и темата се разводнява. Който иска да дискутира Daikin има си тема за това.
Аз имам един въпрос.Въпросния климатик има 5 степени на вентилация доколкото знам ,тих режим,ниска,средна,висока и турбо.Някой може ли да потвърди в режим отопление и ауто вентилатор ,дали климатика сам слиза на тих режим или минимума е ниска степен.
Принципно Е серията има 5 степени + тих режим. Тихият режим се води функция, а не степен и може да се активира както при всяка степен на вентилатор, така и при автоматичен вентилатор. Един вид тихият режим е тих за конкретното състояние на климатика и не е обвързан с еднакви минимални обороти на турбината.
Като сравнение или по-точно друг пример мога да дам по-мощни климатици, машини въздух-вода, VRF системи, при които тихият режим ограничава оборотите на компресора и външните вентилатори и няма общо с вътрешното тяло/тела.
Ясно,интересно ми беше ,понеже при двата ми Samsunga ,като гледам имат само 3 степени на вентилация ,и дори и на най ниската ,този в малката спалня духа силно и на тих режим за да не духа мога да мина само ръчно.Не знам вече дали има възможност да си работи постоянно на тих режим ако успява да затопли стаята или ще си вдигне степента след известно време.
Вероятно няма да пренебрегне твоята команда за тих режим и сам да се вдигне.