Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 29
Like Tree9Одобрявам

Инфо за panasonic CF-J221C

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2013

Инфо за panasonic CF-J221C

Здравейте, машината е японска и нещо хич не ми се отдава да намеря информация за нея. Някой може ли да помогне, трябват ми само основните характеристики и функции Благодаря Ви
    Този пост е редактиран от avenger; 29-11-14 в 18:24.

2.  

3. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Отговор: Инфо за panasonic CF-J221C

според мен си объркал една буква インバーター冷暖房除湿タイプ ルームエアコン CS-J221C 詳細(スペック) | エアコン | Panasonic
    базов олекотен модел ,не бих го сложил в повече от 10-12 кв и то с малки топлозагуби

4. Member
    Тук е от
    Dec 2013

Може и да съм объркал щото ми го издиктуваха, помещението е 10кв и е топло, вътрешна стая тухла, без изолация, но само с една малка южна стена, ще се ползва за спалня и няма да гони повече от 20-21 градуса.
    Опасявам се, че дават 43 децибела на външно и вътрешно тяло, тва е адски много май?
    Този пост е редактиран от avenger; 29-11-14 в 18:25.

5. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

това са максимални стойности .. няма да е шумен все пак се прави за претенциозния японски пазар

6. Member
    Тук е от
    Dec 2013

Четеш ми мислите, тъкмо тва щях да питам, че се притесних, макар че тука в един сайт на японците пиеше, че бил идеален за спалня или детска стая, тялото му било малко и можело да се напъха в най- маката стая, хахахаха колко ли са им малки стаите на японците щом си дават такива сравнения
    Алекси питах за това, щото съм в ужасна дилема, дали нов китайски Хитачи или расов японски втора ръка от доверен човек, и той ми предложи този Панасоник като каза, че бил от 2011, има и други хубави модели, ама и аз нещо си харесах него, та реших да прочета за характеристиките на модела и сега мисля, че ще ми пасне, видях, че има 4 степени на вентилатора + още две, които не разчитам, щото са с иероглифи абе тея как ли си ги четат . Ако най - слабата духа колкото куаит режима на твоето фуджицу 12лцц, ще е супер

п.п. Сега като гледам подписа ти виждам че имаш един за евро пазара и два японски климатика и имаш база за сравнение, та явно щом са два японски си по-доволен от тази техника, отколкото нов, правен в Китай или евро държава

п.п.2 дали има аналогичен евро модел със същото дистанционно, че да си преведа копчетата и функциите, че изчетох бая от тоя японски, ама освен сепуко друго не разбрах как се прай хаха

В българския език има буква "й",използвай я!

Този пост е редактиран от avenger; 29-11-14 в 18:21.

7. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

е ,който ти го продава трябва да ти даде превод .. другото което е важно е цената .. според мен тая машина нова не би трябвало да е над 1000 лв ,а втора ръка ми се струва че една цена от около 500-600 лв би била справедлива за толкова маломощен модел ..

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2013

Да ама не, има доста разлика в цените, които споменаваш в посока нагоре 660 е без монтажа, той превод ще даде, ама нали ся съм в етап проучване се опитах да разбера кви функци има, и горе-долу ги разбрах Ама нали уж хипер инверторите били скъпи, нямали общо с климите дето са по 1000 лева в тукашните магазини и прочие, иначе днес бях на път да купя новото Хитачи 25ррв , ама минах първо да видя втора ръка кво ще ми предложи човека и от там почна дилемата с тоя Панасоник, яд ме е, че не си записах и другите модели,които имаше, че да ги видя и тях как са, но паната беше най-нов като година.
    Този пост е редактиран от avenger; 29-11-14 в 18:22.

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

660 е поносимо .. специално тая машина е малко минала покрай хипервинвертор да знаеш .. това е базов модел на марката не си мисли че е кой знае какво но за 10 квадрата е ок

11. Member
    Тук е от
    Dec 2013

Прав си, в сайта, който си ми дал си пише Инвертор, ама някъде из сайтовете, които и аз рових ми се мярна хипер инвертор, но явно и там си е писано както им скимне, щото и в мануала на японски пише инвертор.
    Хубуу де Алекси, може ли да разчитам на тебе, в понеделник сутрин ще скокна до магазина и ще си запиша кви други марки и модели 10 ки има (3-4 са) и понеже за мен са различни само на цвят и на име да изберем някой, който си струва? Имаше Корона, Тошиба, Мицу, и тоя Пана, ама на другите моделите не знам. Баси винаги ми е било най-трудно да си купя клима,(имам 2 фуджита LB i LDC) всичко друго включае и коли купувам и избирам много по-лесно, но с климите е ад
    П.п. другото, което гледах при избора е да е с оригиналното дистанционо, за това половината от наличните ще отпаднат.
    Този пост е редактиран от avenger; 29-11-14 в 18:24.

12. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

запиши ги ,също така е важно и състоянието им де да не са някои очукани изтормозени машини огледай ги .. панасоника е сравнително нова машина ако е запазен взимай го за 660 лв няма какво да вземеш ново така или иначе

13. Member
    Тук е от
    Dec 2013

Ами всички изглеждат като нови, ама нали знаеш панелите се боядисват, но поне така са направени че въобще не можех да позная че са боядисани, аз съм виждал много тежки случаи с кофти боядисване, а тези ако той ми беше казал не са боядисани щях му повярвам Паната ми хареса че може да движи и по хоризонтала автоматично въздуха, а не като моите фуджита да ги настройвам с ръка Благодаря ти предварително, понеделник в 10 часа ще имам моделите и ще видим има ли нещо което да си струва повече, ако няма отивам да капарирам панасоника Между другото в друг магазин харесах това https://www.dropbox.com/s/ocb5ibd05s...31910.jpg?dl=0 но него споменах просто защото предпочитам да взема клима от доверен човек. Ти ще имаш ли достъп до форума понеделник преди обяд?

п.п. разгледах го тва фуджицу по японските сайтове, и без да претендирам за компетенция е на кантара на панасоника.
    Този пост е редактиран от pif4o; 29-11-14 в 18:42.

14.  

15. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Фуджицуто е малко по добра машина - по висока пикова мощност ,по тежко външно тяло ( следователно по голям топлообменник ) но е и по скъпо

16. Member
    Тук е от
    Dec 2013

Малко е по скъпо, само 10 лева, защото забравих да напиша че цената на панасоника е без монтаж, като добавим към 660+180 монтаж и става 840, мои пропуск за монтажа сори. А фуджицуто е с монтаж в тази цена та са равни, въпроса вече опира до доверие, защото фуджито е при хора които не познавам, прекупвачи а панасоника е при човек които ми бе препоръчан, и които печели добре доверието на клиентите, абе изглежда ми много свестен, сами си ги внасял, сам си им е сервиз и магазин и това ми хареса ако е истина Алекси тези машини работят ли при -15 градуса примерно както рекламират по магазините тукашните климатици?
    Този пост е редактиран от pif4o; 30-11-14 в 09:04.

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

те за работене работят .. а ако са добре оразмерени и топлят и са икономични

18. Member
    Тук е от
    Dec 2013

Мисля че ще се чувства чудесно в тази стаичка. Хаха изкефи ме описанието на Фуджицуто в таблицата на мануала дето пише за кви помещения е, и пише така: За помещение западен стил-южно 15кв, за дървена стая 10 кв хаха
    Алекси Благодаря ти за всичко тази вечер, радвам се че намерих човек които отдели време и търпение да отговори на всичките ми въпроси а те не бяха малко Понеделник към 10 часа ще напиша останалите модели като ще се постарая преди това да ги прегледам в нета и да съм подготвен до някъде с тях, и ще изкоментираме с тебе има ли някои по добър от Панасоника и ако няма отивам да го вземам Още веднъж сърдечни Благодарности

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Инфо: А/S-IPS vs H-IPS
    От TAHCY във форум Телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-02-11, 13:33
  2. Инфо за PS 2
    От aniv4o във форум Конзоли за игра
    Отговори: 14
    Последно: 08-02-10, 11:00
  3. Инфо за ....
    От ipnaid във форум Програмиране
    Отговори: 0
    Последно: 17-06-06, 13:43
  4. Инфо за CD Key
    От Hicko във форум Windows
    Отговори: 3
    Последно: 07-04-04, 15:54
  5. AGP, PCI, RAM инфо
    От pavkata във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 16-12-03, 15:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе