правилно си ме разбрал,кеф цена няма, за тези пари толкова
пп.
колата е комби точно за да не се вижда и това изненадва хората мн
правилно си ме разбрал,кеф цена няма, за тези пари толкова
пп.
колата е комби точно за да не се вижда и това изненадва хората мн
всеки има своята жизнена философия.колата ми струва доста по-малко от климите ми,не купувам скъпи дрехи,НО от топло и храна НЕ ПЕСТЯ.бе важното е ТИ да си доволен.но щом харесваш хубави коли,рискувай и с един хубав климатик.....
Разбрахме че имаш трилитрово дизел битурбо БМВ 5-ца комби.Повече не е необходимо да спамиш.Ако имаш нещо по темата сподели.
Идея давам като видя машината и помещението в твоя случай.
Доколкото те разбирам, считаш че първата и основна причина е в неправилното оразмеряване.
Слабичка идва машината за помещението, изглежда топлинните загуби са много. На колко градуса го държиш? Пробвай с 20/21.
Не съм вкъщи, но жената ми каза, че е жега. Проблема беше при отрицателните температури по време на новогодишните празници. Климатика го инсталираха точно преди тях. Същото помещение от 2007 го отоплявах със Самсунг 12ка без проблем.
Добър Вечер! Как сме с дефростите, колеги? При мен в тази мъгла в Пловдив....засега нямам...-навън ми отчита 3,5 градуса...-дефрост не е правил от няколко часа...-за преди това не знам...бях на работа!
Следващия път когато отида на църква ще запаля свещ за душите на всички ETHEREA на този свят.
Хм, я някой да ми каже дали остана не оплют климатик, че не мога да се сетя.
Електрика който бива яко оплюван, засега неговият подраздел спи. Мерцедесите и те https://youtu.be/OOPo77-Bc_4 . За капак хората са доволни от работата на бай Сами и в негова чест на север гърмят бомби.
Шантава работа, а наздраве!
И ако направим една равносметка....излиза, че 2014 и 2015-та са години прахосани да се пише безсмислен софтуер, който така или иначе се оказа неприложим за климата в България...-ако тези усилия бяха насочени в термоядрен синтез...сега..щяхме да се наслаждаваме на иновационни компресори..-които облъчват...но за сметка на това...топлят .-без конкуренция!
Не знам. Тъкмо си харесам нещо, което ще смени моите китайчета и хоп...недоволни колкото щеш. Добре че едно време, когато ги купувах, не съм чел форуми, а направо ги забърсах. Иначе и досега можеше да си избирам климатици. Странно, но имам усещането, че едва ли ще намеря по-хубави климатици от моите евтинджоси. Нито размразяват на време или чисти пити, нито са спирали да топлят дори и на -18. Хм, май ще си останат да висят на стените до края на живота им.