твоя е значително по маломощен по номинал ( където се дава и КОП )
твоя е значително по маломощен по номинал ( където се дава и КОП )
Моя 40rfx е и на 100v a те са значително по слаби.
- - - - - - - - - -
Имах впредвид ,че и на колегата вероятно копа му е по висок при минимално натоварване както е в моя случай.
Не съм много запознат с точното измерване,но това което успях да разчета на волтметъра е между 400 и 500 вата след като стигне зададените градуса 23 ,при външна 4-5 градуса и отворена врата към коридор и други стаи. На 20 градуса като го направих през ноща ,сутринта беше 330 вата консумация.
330w и изключва, не може да падне повече. Само няколко пъти съм го засичал на 90-100w и след малко изключва не знам защо не задържа на тази консумация, но като цяло е много добра машина, почти винаги държи температурата точно и дори при температура над 0 градуса подминава зададената температура.
Този пост е редактиран от avenger; 11-12-15 в 18:33.
И от какво се оплакваш? Това е десет киловатов калорифер...
По -скоро се хвалех :–) Ако някой грешно ме е разбрал,извинете.
Колега, ако знаеш колко настройки имаш от менюто на дистанционното. Примерно колко силно да светят диодите на вътрешното тяло или накъде да е насочена клапата, когато не топли, а само върти въздуха. Има и опция за тих режим на външното тяло, но то и без това си е тихо.
Този пост е редактиран от avenger; 12-12-15 в 19:58.
Ми то затова так се прави - взимаш климатика от едно място, превода - от друго
Да не дава Господ и сервиз да дотрябва...
Никой, ама никой няма да ти даде превод на подменютата на дистанционното. Дори и най - коректните търговци в този форум.
- - - - - - - - - -
Просто добър превод на основното меню е достатъчен за потребителя .
Не знам никой или някой,но е добре да се снабдиш с буквар и да се научиш на правопис!
Този пост е редактиран от avenger; 12-12-15 в 23:39.
"Ми то затова так се прави - взимаш климатика от едно място, превода - от друго
Да не дава Господ и сервиз да дотрябва... "
Всички копчета са обяснени,а че имало подменюта сега разбирам от колегата.
Сервиз имам 3 години и фирмата е с добра репутация.
Надявам се ,ако се стигне до ремонт,да си свършат работата.