Отговор: Panasonic Etherea 2016г.
Цитат:
Първоначално публикувано от
SPSt
:offtopic:Ако речеш да го сменяш гледай на ДУ да няма йероглифи /така се казват/. Щото тия с йероглифите не пуфтят, не хълцат, не дрънкат, топлят за малко пари, не изключват при -15, не размразяват по часовник, но пък не мож ги разбра тия "къщички" нарисувани по множеството бутони. Е, тези ДУ не са за всеки!
Всеки сам решава как и какво да прави с парите си.
Цитат:
SPSt
:offtopic:Ако речеш да го сменяш гледай на ДУ да няма йероглифи /така се казват/. Щото тия с йероглифите не пуфтят, не хълцат, не дрънкат, топлят за малко пари, не изключват при -15, не размразяват по часовник, но пък не мож ги разбра тия "къщички" нарисувани по множеството бутони. Е, тези ДУ не са за всеки!
Мисля ,че много ме мислиш ...не знам да благодаря ли ,че се притесняваш за мен !
Ако го сменям ще си взема най-вероятно FH ....там нямам проблеми.
За тези с йероглифите не искам да влизам в спор.
Първо нямам такъв (не мисля и да имам) за да изкажа обективно мнение.
Второ ако искам и се напъна ще си внеса един контейнер и ще сравнявам ....пък и пари ще изкарам.
Трето колкото и тривиално да звучи аз на техника не робувам .
Не ми хареса нещо (в случая може да работи както производителя е искал, а просто аз да имам различно от него предпочитания) сменям го и това е .
П.П.
живота е твърде кратък та да се занимавам и нервя с климатика.
Той трябва да ми служи не обратното.
Доста силно впечатление ми прави тенденциозното хванеле на Японките и хулене на другите!
Всичко това е от едни и същи хора! Дали е целенасочено и с задни мисли?
Ще оставя всеки сам за себе си да прецени!!
Как прецени, че "хваленето" е тенденциозно, като не си виждал какво представляват и как работят? Би ли дал пример за хулене на "другите" от потребител на "японка" или лаф да става. Тези хора, които визираш са обикновени потребители нямат задни, а само предни мисли. Пак да попитам: защо даваш оценки за техника, която не познаваш? Това, че за теб е трудно да си служиш с ДУ с йероглифи не означава, че и с другите е така. Със здраве!
Изказах мнение като потребител!
Затова съм казал,че не искам да влизам в спор ,защото нямам такъв!
Това което имах да кажа го казах.
Нека да не разводняваме темата и да се пише само за Панасоника.
Какви оплаквания има и какви проблеми, какви предимства и така.
П.П
Откакто се роди малката явно ми е много скучно и вися в форума време да мине.
Аз съм си така.
Запаля се по нещо и след 6 месеца до една година ми омръзне и почна нещо друго да правя като хоби.
:offtopic:ОК, но нека изказваме мнения като потребители на собствените си машини, а не да се изказваме за машините на другите, машини, които не познаваме и в стил "Не знам как ама не е така". Или: "Те такова животно нема". Приятна вечер на всички.
Цитат:
SPSt
:offtopic:ОК, но нека изказваме мнения като потребители на собствените си машини, а не да се изказваме за машините на другите, машини, които не познаваме и в стил "Не знам как ама не е така". Или: "Те такова животно нема". Приятна вечер на всички.
Имаш ли Панасоника от темата ?
Цитат:
Rafailiev
Имаш ли Панасоника от темата ?
Малко сме тънкообидчиви май. По принцип е така със собствениците на k2u,
Цитат:
toto4ev
https://forum.setcombg.com/images/smilies/offtopic.gif Верно, не всички сме толкова широко скроени "Midea msg-12ar-2броя."
Цитат:
SPSt
Как прецени, че "хваленето" е тенденциозно, като не си виждал какво представляват и как работят? Би ли дал пример за хулене на "другите" от потребител на "японка" или лаф да става. Тези хора, които визираш са обикновени потребители нямат задни, а само предни мисли. Пак да попитам: защо даваш оценки за техника, която не познаваш? Това, че за теб е трудно да си служиш с ДУ с йероглифи не означава, че и с другите е така. Със здраве!
По принцип си се заял с Рафайлиев,откакто писа за иероглифите. Не мога да разбера с какво лично те е обидил. Като пишете за европейките, че са прахосмукачки, става,а сега не.Вярно, че аршина има два края ама не така.
Не мога,не искам,не знам,не трябва, се пишат отделно!!!
Цитат:
toto4ev
Много си прав-освен това и маалко завиждаме. Сега се чудя дали да не сменя това с един хубав Панасоник. Извинявам се за офф-а. За последно е.
Цитат:
Kasap
:offtopic: Верно, не всички сме толкова широко скроени "Midea msg-12ar-2броя."
Работата опира до инатлък,Никой не печели от тази ситуация.
Ми какво се драчите тогава.... радвай се на Мъдейте, никой не те насилва за ДУ с къщички. Аз съм виждал и едното и другото, та поради това мнението ми е малко по-обективно. Капиш?
Цитат:
SPSt
Много си прав-освен това и маалко завиждаме. Сега се чудя дали да не сменя
това с един хубав Панасоник. Извинявам се за офф-а. За последно е.
В 7 квадрата би ли го забол този климатик? Никой не е казал че са лоши.Може би малко вие се дистанцирате.
Защо не в 7 м^2, с този минимум?
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Цитат:
Kasap
Ми какво се драчите тогава.... радвай се на Мъдейте, никой не те насилва за ДУ с къщички. Аз съм виждал и едното и другото, та поради това мнението ми е малко по-обективно. Капиш?
Радвам им се,защото работят и топлят до -20.С тази Мъдея миналата зима топлих хол 20 квадрата.Май са оплакваше ти по едно време от твойте клими,или забрави.Капиш?
- - - - - - - - - -
Цитат:
ivan74
Защо не в 7 м^2, с този минимум?
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Въпросът е принципен.Всичко тръгна от постът за иероглифите,но както и да е.Живи и здрави.