Драги колега, пообъркал си се леко, без да искаш Нито аз съм тръгнал да коментирам платки (включих се към твоето неуместно начинание), нито съм купувал някога китайски боклуци Предполагам, не си прочел внимателно написаното или нещо по-лошо?
Включих се към темата, защото имам щастието да се занимавам професионално отвреме навреме, през последните 22 години с оригинални японски платки / изделия на Хитачи и Омрон, както и с оригинални американски такива на Брансон И за да не ме разбереш отново погрешно, изделията са проектирани и асемблирани в съответните две държави на 100%. Чарколяците в тях са на известни нам велики производители на електронни компоненти, чиито основни заводи са изнесени в... КИТАЙ И ФИЛИПИНИТЕ! Нито са интересни снимките ти, нито в тях има нещо техническо. По-скоро художествен мотив, който с лекота може да бъде надминат във форума на БГ мама. Но това е друга тема, както тази за личната ми Black Box Camera от Китай, която НЕ Е брандирана НИКАК и която все още няма аналог по магазините ни. Към техническата част на снимките ти спадат принципните електрически схеми и данните за електронните компоненти, които дефакто липсват. Похвална е привързаността ти към Върховното (японско или каквото и да е) производство, но то няма общо с фотографията или снимането на китайски / корейски електронни платки, пък били те и "върховни"
Хубав уикенд