Страница 165 от 356 ПърваПърва ... 115155163164165166167175215 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,461 до 2,475 от общо 5339
Like Tree2911Одобрявам

Втора употреба климатици - част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Talking Отговор: Втора употреба климатици - част 3

Цитат Първоначално публикувано от Rumb@ta Виж публикацията
    dodo, изложи се.. Като си купуваш китайски боклуци, дето ти ги ребрандират, къде си тръгнал да коментираш платки качествено производство и да ги сваляш на твоето ниво.
    Няма такъв чарколяк по тази платка. Качествени са частите и може да се разчита на тях. Тези с фекалиите са в китайските климатици.
    Постнах снимките защото са интересни и бих искал темата да е по технически насочена, а не само - търся за 20 кв. - кво да взема. На много хора би им било интересно.
    Ако смяташ, че върховото японско производство е пълно с фекалии, защо въобще пишеш. Няма нужда да го сваляш на ниво по-ниско от което е реално.
    Драги колега, пообъркал си се леко, без да искаш Нито аз съм тръгнал да коментирам платки (включих се към твоето неуместно начинание), нито съм купувал някога китайски боклуци Предполагам, не си прочел внимателно написаното или нещо по-лошо?
    Включих се към темата, защото имам щастието да се занимавам професионално отвреме навреме, през последните 22 години с оригинални японски платки / изделия на Хитачи и Омрон, както и с оригинални американски такива на Брансон И за да не ме разбереш отново погрешно, изделията са проектирани и асемблирани в съответните две държави на 100%. Чарколяците в тях са на известни нам велики производители на електронни компоненти, чиито основни заводи са изнесени в... КИТАЙ И ФИЛИПИНИТЕ! Нито са интересни снимките ти, нито в тях има нещо техническо. По-скоро художествен мотив, който с лекота може да бъде надминат във форума на БГ мама. Но това е друга тема, както тази за личната ми Black Box Camera от Китай, която НЕ Е брандирана НИКАК и която все още няма аналог по магазините ни. Към техническата част на снимките ти спадат принципните електрически схеми и данните за електронните компоненти, които дефакто липсват. Похвална е привързаността ти към Върховното (японско или каквото и да е) производство, но то няма общо с фотографията или снимането на китайски / корейски електронни платки, пък били те и "върховни"
    Хубав уикенд

2.  

3. Senior Member Аватара на Rumb@ta
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Пловдив

Отговор: Втора употреба климатици - част 3

С много приказки нищо не каза/поне не по темата/. Ставаш за политик..
    Радвам се че се занимаваш с качествена японска и американска техника, но това не означава че трябва да хейтваш това което съм писал и при това по темата.
    Ако не следиш как се развиват японските климатици през последните 26 години и не ти е интересно, по-добре си замълчи като нямаш какво да кажеш.
    Хубав и на теб

4. Senior Member Аватара на SPSt
    Тук е от
    Jan 2011

"P.s:
    Аз, когато си поръчвам определени неща от Китай, ме питат как искам да бъдат брандирани.

.......................................... нито съм купувал някога китайски боклуци "

Дъра-бъра, само да си правим вятър на устата /клавиатурата/.

Последно-като те питат как да ги брандират, това боклуци ли са, не са ли или са качествени стоки и компоненти?
    И какво общо изобщо има това раздвоение с темата?
    Според теб май няма значение дали на дадена част стои логото на доказан производител или твоето собствено /примерно/, което китайският търговец Бай Хой ти е сложил по желание.
    DUNDURMA и Rumb@ta харесват това.

5. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Ъ-ъъ, такова... за какво става дума в последните 3 страници?
    Ще преразкаже ли някой с 2 думи, че не ми се четат глупости?
    dodo_pv одобрява това.

6. Senior Member Аватара на Rumb@ta
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Пловдив

Обичайното..
    Показах една интересна като изработка платка и dodo почна да хейтва и спами.

7. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от Kasap Виж публикацията
    Ъ-ъъ, такова... за какво става дума в последните 3 страници?
    Ще преразкаже ли някой с 2 думи, че не ми се четат глупости?
    За фотография става въпрос, нищо ново или интересно. Колегата не разбира прочетеното и преписва едни и същи глупости за китайски пръчки и брандиране. Ще почистят, предполагам.
    Този пост е редактиран от dodo_pv; 13-02-16 в 16:39.

8.  

9. Senior Member Аватара на Rumb@ta
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    Аз, когато си поръчвам определени неща от Китай, ме питат как искам да бъдат брандирани.
    нито съм купувал някога китайски боклуци

Наистина не мога да те разбера. Мениш си мнението!

За фотография става въпрос........глупости за китайски пръчки и брандиране.
    Ква фотография те гони. Снимано е с телефон.

Toshiba RAS-361PDR - китайска пръчка?

10. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

https://youtu.be/oavMtUWDBTM
    spas.slavchev одобрява това.

11. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Външна платка на Toshiba RAS-361PDR. По-красива не бях виждал. Еталон е как трябва да се прави, макар че пистите не се виждат през маската.

На тия тошиби къде са им радиаторите на силовите елементи? Може ли да снимаш платката отдолу и отстрани? Същия въпрос зададох и в темата за новите самсунги, но до сега никой не даде снимки.

12. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

не е ли по-важно,че топлят и не харчат бре......радиатори,силови елементи....ала бала

13. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

За да разбереш нещо, е нужен интелект. "Аз, когато си поръчвам определени неща от Китай, ме питат как искам да бъдат брандирани". Къде прочете, че съм купувал или поръчвал китайски боклуци? Към "определените" от мен неща принадлежи споменатата по-горе небрандирана камера, нямаща аналог у нас. Така, както и японския дайсейкай на 100 или 200 волта си няма европейски такъв. Фантазията ти, за сметка на интелекта е на ниво. Къде прочете "Toshiba RAS-361PDR - китайска пръчка?"

Цитат Първоначално публикувано от SPSt Виж публикацията

"P.s:

.......................................... нито съм купувал някога китайски боклуци "

Дъра-бъра, само да си правим вятър на устата /клавиатурата/.

Последно-като те питат как да ги брандират, това боклуци ли са, не са ли или са качествени стоки и компоненти?
    И какво общо изобщо има това раздвоение с темата?
    Според теб май няма значение дали на дадена част стои логото на доказан производител или твоето собствено /примерно/, което китайският търговец Бай Хой ти е сложил по желание.
    Кое точно е смешното ? Трудността да асимилираш прочетеното или това, че художествената фотография е далеч от темата? По-скоро е тъжно...
    Този пост е редактиран от dodo_pv; 13-02-16 в 19:00.

14.  

15. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Следващите мнения, които не са свързани по същество с темата, ще бъдат изтривани без предупреждение.
    dodo_pv одобрява това.

16. Senior Member Аватара на Rumb@ta
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Пловдив

Направо трий от #2452. Напълно ненужно е това, което се изписа.
    Вземете предвид, че dodo_pv обижда. Никой не му е виновен че само той си знае какво пише и междуредовият смисъл на постовете му.
    Този пост е редактиран от Rumb@ta; 13-02-16 в 19:30.
    Mega одобрява това.

17. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от DUNDURMA Виж публикацията
    не е ли по-важно,че топлят и не харчат бре......радиатори,силови елементи....ала бала
    При мен и лятото условията са тежки. В жегите, около външното тяло температурите стават екстремни - Темп. на въздуха редовно минава 40+ градуса, а около външното тяло околните повърхности се нагряват до 55 - 60+ градуса и така е всеки ден от 2 часът на обяд, до 7 вечерта.

http://prikachi.com/images/761/8633761a.jpg

http://prikachi.com/images/762/8633762i.jpg
    Затова си търся модели със солидни охладители на платките. Просто не съм сигурен дали при моите условия лятото, електроника без масивни радиатори за охлаждане и затворена в кутия би оцеляла и една седмица на такъв огън, без да се прецака.

(Егати бъгавия форум, не ми дава да публикувам два линка един след друг)
    Този пост е редактиран от Jack Krauser; 13-02-16 в 21:20.

18. Senior Member Аватара на SPSt
    Тук е от
    Jan 2011

Ето я "китайската пръчка"! Казва се Toshiba RAS-361PDR.
    Благодаря на Румен и Жоро за прекрасната машина! Благодаря им и за коректното отношение към клиента! Благодаря и на другите колеги /няма да ги изброявам, те си знаят /, които ме помогнаха в избора.
    Машината е прекрасна и не се съмнявам, че след като се запозная с нея, с подменютата и с пълната и функционалност, удоволствието ще бъде пълно.
    Монтирана е в стая 21 м2 , поддържа 22 0С, панел с една външна стена/прозорец/. Още не ми е останало време да я следя, но засякох консумацията от вчера 16,30 ч. до днес 16,30 ч. Изконсумирала е 4,65 kWh -0,88 лв. Дн-0,78, Н-0,10 лв. Външни температури между 4 и 11 0С. Тук влиза и 1 час почистване и дезинфекция, като консумацията е м/у 80 и 260W по време на почистването.

PS: На Dodo ще кажа: Чети какво си написал и наздраве! А, и .......пожелавам ти някой ден да имаш и ти такава "китайска пръчка"!
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    bobovo, Aleksandars, gnf и 9 други харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  2. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  3. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  4. Втора употреба климатици
    От dor4o във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2384
    Последно: 09-12-10, 15:09
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе