Вече съм горд собственик на LG PM12SP/UA3.Топли добре .Обаче има два проблема:
1.Недоизпипан монтаж,монтиран е на външна стена на балкон ,обаче вибрира яко понякога.Говорих с майсторите - щели да купят и да сложат за 20 лева тампони.Новите LG били по шумни.
2.Калпаво приложение lg smart thinq.Активирам wifi на климатика ,правя профили и пускам програмата ,не се свързва .
Че то във Варна зима има ли?
Днес гледах и сняг нямаше, ама вятъъъър....
Знам, но жената го взе. 5 години гаранция. Имам конвекционален LG от 2007,още топли, дори при минус 8 сега.
Ами честито и да ви служи вярно !
Щом нежната половинка го е избрала, правилото е: happy wife, happy life
Този въпрос е задаван и към официалния представител на LG (не от мен лично). Та на въпроса, защо на повечето от вашите климатици пише отопление до -10. Отговора е следния. Тези които Корейците не са ги тествали под -10 им пишат токова в каталозите, това не означава, че не могат да работят и при по-ниска температура.
Питам ви, как действа функцията на климатиците lg - нисък шум на външното тяло? Има ефект.
Здравейте, имам познати в LG България и мога да взема машини на почти половин цена. За съжаление те са друг тип търговци и нямат преки наблюдения над моделите.
Трябват ми два климатика само за охлаждане в апартамент AirBnb в Пловдив, ново строителство с хубава дограма и източно изложение. Лятото е сериозна жега, уви... Помещенията са хол + кухня 25 квадрата около 50 кубика и Спалня 14 квадрата около 35 кубика. Дали стават ли за тази цел новите LG-та? Най-най основото е да са с тихи външни и вътрешни тела. Няма да се включват за отопление. Благодаря!
Според мен два Deluxe ще са ти идеални DC12RQ.NSJ за дневната и DC09RQ.NSJ за спалнята. На първите две скорости са много тихи. От тази година съм с деветката, но на охлаждане все още не съм я пускал. Сложил съм я в дневната. Апартамента не се напича много, а и в София е по-хладно от Пловдив. Разгледай мненията ми във форума, писал съм какви са ми впечатленията.
Този пост е редактиран от avenger; 03-06-19 в 21:47.