нов климатик Самсунг AQV-09MSA, при режим на отопление, външното тяло не спира да работи. Според мен това не е нормално. Ако някой може да помогне къде е проблема?
нов климатик Самсунг AQV-09MSA, при режим на отопление, външното тяло не спира да работи. Според мен това не е нормално. Ако някой може да помогне къде е проблема?
Имам същия модел клима и външното тяло бучи така сякаш ще излита това нормално ли е?
Тия климатици са си доста дървени и дефектират много често, въпреки че точно този модел /09msa/ е "избран за климатик №1 за 2007 за иновации и дизайн"
Не знам кои са тия дето ги "класират" , но сигурно гледат само дизайна и дотам...
Иначе по заводски данни, не трябва да бучи толкова много, може да викнеш някой да го разгледа отвътре,дали някой чарк не се опира в тенекията на външното тяло....или четерепътния винтил дали не се е опрял в кутията на клемореда
И на моя се случи нещо странно,както си бачкаше най-нормално снощи, забелязох че духа само на режим ''мед'' каквато и скорост на вентилатора на вътр.тяло да задам не става нищо ,а само до преди ден всичко беше нормално.Много дразни нощем едвам се спи,преди като го направя на ''саиленс'' буквално не се чуваше,че работи.Ако някой е срещал подобен проблем нека да сподели
Предполагам си пробвал да го рестартираш ......Първоначално публикувано от corkie
Мисля че ако го изскубеш за 15 минути от контакта за да се рисетне, има голям шанс да тръгне както трябваПървоначално публикувано от corkie
Да оправи се пущината,дано да не ми ми прави повече номера
Упс, как познах...тия гадини Самсунгите "заспиват" честоПървоначално публикувано от corkie