Има ли някой опит с този модел????
В момента е на промоция 799 лв. с монтажа в техното!!!!!!
Струва ли си????
Има ли някой опит с този модел????
В момента е на промоция 799 лв. с монтажа в техното!!!!!!
Струва ли си????
Въпроса е за какво искаш да си струва? Това са евтини климатици LG произвдени в турските заводи без много екстри.
никакви екстри не ми трябват,ще го ползвам предимно за отопление!!!!!Първоначално публикувано от dkolov
Едва ли... Само имаш такова желание. По-добре ги дай тези пари за някоя Мидея.Първоначално публикувано от makarow
МА то ОТОПЛЕНИЕТО зимата е най-голямата екстра бре!!!Първоначално публикувано от makarow
Според мен има и друг вариант за марка:
http://impas-klima.com/invertorni-kl...e-gwh12kf.html този модел ще свърши работа за до 20-22 квадрата помещение при 2.5 височина и 22-23 градуса желана температура.
За повече=повече парета...
Не мога да кажа дали стават за отопление тези климатици LG, защото все още не са преминали през това изпитание. Миналата година имаше модел със същото означение, но то се правеше в Корея, пък този модел вече се произвежда в Турските заводи за климатици на LG откъдето дойдоха и по-ниски цени.
Що се отнася до офертата за GREE със същия успех може и да предпочеш и един SANG, който горе долу е същото нещо ама с друга марка, пък с още по-ниски цени, но лично моя съвет е да направиш избор на някой по-хубав и доказал себе си климатик в режим на отопление, защото режима на отопление е важен режим.
Един климатик, който се използва за охлаждане ако се провали в това свое начинание винаги има алтернативи - може да идеш в парка и да пише бира, но когато е студено навън алтернативата е или да стоиш на студено или да даваш още пари.
Освен това техническите характеристики на тези климатици LG са доста по-добри от това GREE, което обезмисля спестените пари по-време на покупката, защото щом ще го използваш за отопление, то със сигурност ще го използваш дълго време и разликата в сметката за електрически ток може да е по-голяма отколкото разликата в сегашните цени между двата климатика.
съгласен съм със теб но не си прав!!!!Произведен е в Корея !!!!!!Първоначално публикувано от dkolov
Все още има бройки от Корея. Ние се сдобихме с една 12-ка и на нея си пише, че е произведене в Корея.
А този модел струва ли си при полужение, че се ползва предимно за охлаждане и доста по-малко за отопление примерно до максимум минус 5 градуса.
И аз съм привлечен от добрите характеристики на хартия и разбира се доста приемливата цена за покупка и монтаж.
Ти какво търсиш оптимално съотношение цена/качество или 799 лева са твоя предел?
Според мен и YE9MKX на Панасоник става за работа, но е 899 с монтажа. Екстрата е, че има пет години гаранция на компресора.
Поне на книга S09AF отдава 2.53 КW и потребява 0.65 на -10 градуса външна температура (COP 3.89), за Panasonic YE9MKX има ли данни при -10?
Може ли да ми кажеш от къде го свали това сервизно, че аз имам само за AT серията, а ми трябва за AF?
http://www.chlodzenie.pl/dl/dokument...ter%202011.pdfПървоначално публикувано от horus92