Възможно ли е да намерите стандартните стойности и допустимите корекции /надолу/ на ESP за всяка от скоростите на турбината на вътрешното тяло на H12AK, в режими охлаждне и отопление? /В мануала на дистанционното - PREMTB001, са посочени примерни сойности - за "бриз" - 120, за "max" - 230. /
Този пост е редактиран от drak2000; 06-02-16 в 15:57.
Съжалавам, но е имам инфо само за канални тела ... но можеш да пробваш стига да е активна тази функция ... климатика гаранционнен ли е?
Гаранционен е, но... в случая гаранцията ми е по-малкия проблем.
Този пост е редактиран от drak2000; 06-02-16 в 15:56.
Колеги,как се държат вашите машини при по нормалните температури,някой мерил ли е минималната консумация.
През тези дни в повечето от времето 150-160 вата.За 24 часа прави по 60-90 стотинки.
Приличен минимум.При нас е 20 гр през деня и климата не работи.През ноща пада и пускам триъгълния,на 23 гр ,но работи он-оф при който режим явно не е икономичен,около 600 в за 3 часа.
Бях питал по-нагоре за сменяемия филтър. Ако някой друг се интересува, най-евтино го намерих в кик сервиз - 48 лв. Изглежда 1:1 с оригинала. Дали си струва вече да се подменя... не съм много сигурен. Старият изглеждаше доста потъмнял и може би е добре да се махне ако не се сменя.
![]()
![]()
Филтър, който не обхваща целият поток според мене не трябва да се нарича филтър, а нещо друго. Все едно цетка за чай ама мрежата/филтъра до половината.
Взех си и аз този климатик, ама новия модел 12ALНякой свалял ли му е бялата пластмасова коруба? Искам дс боядисвам около него и ако я сваля ще стане по-добре. Пробвах, но нещо не успях, а видях единия монтажник да я сваля цялата, но как точно го направи не видях
![]()