С шпилки за тавана. Над нас има същия балкон. Разстоянието от вътрешното тяло е до секцията.
С шпилки за тавана. Над нас има същия балкон. Разстоянието от вътрешното тяло е до секцията.
Едни жалузки му спретни да издухва навън.
Аз на шега някога сложих , че моите са един срещу друг и си "вдигат минимума" един на друг.
Темата като всяка друга за климатици много се говори за минимуми и максимуми,а няма по-сериозен първоначален преглед,модели,разлики,компресор,топлообменик ит.н.
Особено щом има разлика във външните при един и същ модел....
inches9, наследника DC##RQ e DC##RH същия като характеристики. Разликата е в това, че на новия са добавили няколко диода, УВ лъчи които работят само в летен режим, когато се пусне самопочистването (обдухването на питата след гасене). Май можеше в режим на охлаждане и ръчно да си го стартираш. Ако ти е важно ще поровя допълнително някъде съм го чел, но беше отдавна.
Модела от Емаг е DC##RТ с по-малко външно тяло и по-скромни характеристики.
DC09RH
DC12RH
DC09RT
DC12RT
Не знам,ама този продаван в Емаг ми прилича по характеристики на Стандарт с wi fi и плазма.На единия линк на 9-те не виждам таблица с х-ки,а само функциите.
За да не търся друга тема има ли разлика и при моделите Стандарт м-у бг.Емаг?
Този в емаг е на база стандартните модели да. UА3
Характеристиките са там разцъкай различните Sheet в ексела.
За стандарт мисля, че няма разлика.
общия каталог
От каталога е най-добре
Много комбинации,може и да е добре като идея,ама не знам колко потребители ще стигнат до там да разглеждат разликите или просто ще се надяват търговеца да не им продаде евтиното с друго име.
tntcom, при теб има ли проблем с приложението за отчитане на консумацията?
Средната консумация от системата за мониторинг ми е 266W от 0 до 18ч днес, 4,8kWh от приложението над 16kWh.
И една картинка на бялата лястовица (сам да си намали вентилатора ) Не мислех, че го прави, но явно при много специфични условия се случва. Беше оставен на 2 втора скорост сам си я е намалил на 1. При 38 градуса на тръбния датчик е качил на зададената 2-ра скорост при 34 градуса е свалил отново на 1-ва.