Ще помоля модератор да отдели въпросния проблем на Sanyo SAP-DS22T в отделна тема, за да не се загуби в многото страници на марката.
Ще помоля модератор да отдели въпросния проблем на Sanyo SAP-DS22T в отделна тема, за да не се загуби в многото страници на марката.
Проблема се загуби след премахването на така наречения уред за замерване на консумацията. след него волтажа пада явно защото вече 12 часа го тормозя и не прави така така, че извода е внимавайте какво закачате преди климатика може да ви направи неприятна изненада поздрави на всички и благодаря на valen1
Как може Ватметъра да ти прекъсва веригата...та чак да ти се занулява часовника на микровълновата???????????????
Еми ако е до определен ампераж и при натоварване над него сработва защитата и изключва/прекъсва или дава някак си на късо и се получава токов удар...
Моят уред също е китайче-PeakTech 9024!
До 16А максимален ток!
Обаче има една опция ''overload'' при която си задаваш максималната големина на тока.
Може при haway76 уреда да е останал с такава настройка на ниска стойност.Знам ли?
Незнам как е устроено китайчето но е факт че със него си прави тоя проблем без него не поиграх си да замеря захранването след трафа със и без въпросния уред без уреда е 99 до 102 волта със уреда играе 96 92 94 но недостига до заветните 100 волта Напрежението и при двата теста е 225волта входящо
Пп на моя уред марка не е изписана никаква информация другото ,което забелязах е ,че напрежението което ми ми мери във мрежата 250 260 волта не 225 или 230 колкото е стандарта за БГ.От това си вадя изводи че не е много Афиф този уред и смятам да го захвърля