Ето тук са сравнени 3ката и 6цата-има за какво да те боде.
Абе, боцка, ама....де да видим. Иначе намерих едни данни за 6-а серия, какво отдава при -20 градуса.10-ката отдава 2560 вата с КОП 2,29, 13-ицата отдава 2940 вата с КОП 2,07, а 16-ицата отдава 3050 вата с КОП 2,03.Сериозни машинки се явяват.
Друго интересно забелязах-гледах две сервизни и в двете дават 9/38кг. вътрешно/външно тяло за 6-цата,а в наще сайтове я дават 41кг!?
В това, което имам дават 41 кила външно и 9 вътрешно.Моето е от март 2011, може да има различни файлове, моя е с № SVM-11015 .
edi1,те австрийците си промениха сайта,ама мисля че старите линкове все още работят и ако си изровиш такива от тука(форума) все още може да се сваля,като ги заредиш в браузъра.
Да, повечето работят, пробвах няколко, излизат, ама не всички.
Ха, честита ви нова цена на RAS-10SKVP2-E - Super Daiseikai 6, който взел, взел. От днес има нова цена, с над 100 лв. нагоре
Добрата новина е, че 13-ката и 16-ката за сега запазват цената си.
Честито на печелившите, дето се вика. Абе, добре, че е само със 100 пак си заслужава, да не стане като 50-ицата на ДАЙКИН.
Днес продадох и последните машини на старата цена.
Явно усетиха ,че машината направи доста пазар и леко вдигнаха цената.Като гледам, доста добре се продава.
Е, вече няма да е така, за съжаление.
Глупава работа, по-добре малко по-евтина, но да се продава повече и да усетят повече хора, че машината си струва. Така още ще и се вдигнат продажбите. Защо сега GE-серията на МЕ върви като топъл хляб...
... Сега гледам, след първоначалния шок, че цената пак не е зле. С 300 лв. е по-ниска от 13-ката.
Те и двата модела се добижиха застрашително до цената на Нокрия 14-ка.Първоначално публикувано от Mega
с три думи и едно съкращение - ГГЗ ...
Как стои въпроса с доставката, монтажа и гаранцията за Враца на климатика,ако го закупя от "Powerclima".Става дума за Дайсейкай 6,13ка.
Може ли да ми го монтира Врачанска фирма, на която имам доверие и как ще стои въпроса с гаранцията в този случай?