Питай продавача.
Кажи фирмата и ще ти кажа дали са оторизирани.А както казва Еди щом си решил да го купуваш от цитираната фирма попитай шефа и ,защото гаранцията се носи от продавача(чрез него вносителя) и монтажната фирма.
Приятел, не се занимавай - аз от Монтана ги извиках, платих си 50тина лева пътни и евритинг ис ОК.Първоначално публикувано от genadi.tsvetkov
Иначе пиши на колегата "Mega" от форума. Той е представител на Powerclima и го питай. Успех.
Тя 13ката беше с 50 лева по-малко преди месец и половина 2Първоначално публикувано от Mega
Вероятно така ще направя,но недай боже някакъв дефект и почва едно тичане от София до Враца и т.н.
Я кажете какъв расход ви дава при тия температури на минимал този модел любопитномие нека някои които има да сподели ? Говоря заSKVP2 Super Daiseikai 6
Хаиде бе маняци на тошо николи не знае гледам че доста хора от тука го имат
Рано е още за разход. Машините са нови. Зимата реално още не е започнала. Един клиент ми сподели, че дори няма вода още под машината, докато други гледам говорят за дефрост. Сметни колко леко работят машините.
Така е, дори моя ІІІ не е дефроствал още, а е по-лек с 3 кила.То и без това на зима дефроства по 5-6 пъти.За консумацията трябва да е близък до ІІІ серия.Сега трябва да се върти към миминума, в зависимост отпомещението де.При мен си работи около минимума.
Еди аз си взех 10-ка от 6-цата и нямам време да си я монтирам от работа. Срамота ама е факт
10SKVP2 монтиран в помешение от 60 кубика тухлен апартамент с ПВЦ дограма и без изолация по информация на клиента за миналия месец има разход от 16 лева при непрекъсната работа на 24 градуса.Първоначално публикувано от turboie
То нали знаеш приказката, обущаря ходи без обувки. Гледай да го сложиш, че скоро ще стане студено, в кашоните няма да топли.Първоначално публикувано от Mega
Ми като идвам за стока може да ти го монтирам между другото.
То като няма в Плевен мераклии за даисеикаи поне твоя да монтим.
Попитах за коснумацията понеже исках да го сравня с PANASONIC NE-12LKE но като консумация на минамал така и никои неми каза измерена според мен 2 то модела са долу горе на кантар като мошност от 15 както сам го засякал варви дененошно и е на минимал и рядко минава в он оф режим по 1-2 пъти на ден и до сега не е дофроствал като консумация твърдо заковава на 72-73 вата което според мен е страхотно е вярно е още е топло но и сутринта около 0 градуса като е пак си е така та вапросами би относно за сравнение на 2 та модела като консумация на минималРано е още за разход. Машините са нови. Зимата реално още не е започнала. Един клиент ми сподели, че дори няма вода още под машината, докато други гледам говорят за дефрост. Сметни колко леко работят машините.
Колега,гледам на минимал го дават 115w.,как ги кове тези 72w.?Компресора работи ли?Първоначално публикувано от turboie
Да такае дават го минимал 115вата но както виждате си кара на 73 вата при работещ компресор и духа топлоно едвам едвам се ошеща когато спре компресора харчки кам 60 вата предполагам че е от нагреваеля на копресора сигорно се вкючва и го подържа топал по време на почивка а като тръгне пада за секунда на 0 и тръгва да дига до кам 120-150 и сваля на 73 вата това сам го гледал с очитеси доста пъти щото и на мен неми се вярваше но ови е факт А да кажа напрежение на мрежата 230-240 волта стаята е 18 кв с вътрешна и външна изолация южно изложение нагласен на 22 градуса подържаги точно
Имаш ли представа колко неграмотно написано е горното, задраскано творение?
За съжаление, проблемът ти не е само в този пост. По подразбиране си изключително неграмотен. Престани да се излагаш! Никога не е късно да се научиш на елементарна култура - зарежи климатиците, плеърите, телевизорите и залягай над учебниците по Български език за 1-3-ти клас.
Крис
NE е с два нагревателя на външното, но никъде не можах да намеря колко ватови са.Предполагам, че са поне по 50 вата.