Страница 6 от 12 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 177

SKVP2 Super Daiseikai 6 кога?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:SKVP2 Super Daiseikai 6 кога?

Питай продавача.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Кажи фирмата и ще ти кажа дали са оторизирани.А както казва Еди щом си решил да го купуваш от цитираната фирма попитай шефа и ,защото гаранцията се носи от продавача(чрез него вносителя) и монтажната фирма.

4. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от genadi.tsvetkov
    Как стои въпроса с доставката, монтажа и гаранцията за Враца на климатика,ако го закупя от "Powerclima".Става дума за Дайсейкай 6,13ка.
    Може ли да ми го монтира Врачанска фирма, на която имам доверие и как ще стои въпроса с гаранцията в този случай?
    Приятел, не се занимавай - аз от Монтана ги извиках, платих си 50тина лева пътни и евритинг ис ОК.
    Иначе пиши на колегата "Mega" от форума. Той е представител на Powerclima и го питай. Успех.

Цитат Първоначално публикувано от Mega
    Ха, честита ви нова цена на RAS-10SKVP2-E - Super Daiseikai 6, който взел, взел. От днес има нова цена, с над 100 лв. нагоре

Добрата новина е, че 13-ката и 16-ката за сега запазват цената си.
    Тя 13ката беше с 50 лева по-малко преди месец и половина 2

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    гр.Враца

Вероятно така ще направя,но недай боже някакъв дефект и почва едно тичане от София до Враца и т.н.

6. Member Аватара на turboie
    Тук е от
    Oct 2007

Я кажете какъв расход ви дава при тия температури на минимал този модел любопитномие нека някои които има да сподели ? Говоря заSKVP2 Super Daiseikai 6

Хаиде бе маняци на тошо николи не знае гледам че доста хора от тука го имат

7. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Рано е още за разход. Машините са нови. Зимата реално още не е започнала. Един клиент ми сподели, че дори няма вода още под машината, докато други гледам говорят за дефрост. Сметни колко леко работят машините.

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Така е, дори моя ІІІ не е дефроствал още, а е по-лек с 3 кила.То и без това на зима дефроства по 5-6 пъти.За консумацията трябва да е близък до ІІІ серия.Сега трябва да се върти към миминума, в зависимост отпомещението де.При мен си работи около минимума.

10. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Еди аз си взех 10-ка от 6-цата и нямам време да си я монтирам от работа. Срамота ама е факт

11. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от turboie
    Я кажете какъв расход ви дава при тия температури на минимал този модел любопитномие нека някои които има да сподели ? Говоря заSKVP2 Super Daiseikai 6

Хаиде бе маняци на тошо николи не знае гледам че доста хора от тука го имат
    10SKVP2 монтиран в помешение от 60 кубика тухлен апартамент с ПВЦ дограма и без изолация по информация на клиента за миналия месец има разход от 16 лева при непрекъсната работа на 24 градуса.

12. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Цитат Първоначално публикувано от Mega
    Еди аз си взех 10-ка от 6-цата и нямам време да си я монтирам от работа. Срамота ама е факт
    То нали знаеш приказката, обущаря ходи без обувки. Гледай да го сложиш, че скоро ще стане студено, в кашоните няма да топли.

13. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Ми като идвам за стока може да ти го монтирам между другото.
    То като няма в Плевен мераклии за даисеикаи поне твоя да монтим.

14.  

15. Member Аватара на turboie
    Тук е от
    Oct 2007

Рано е още за разход. Машините са нови. Зимата реално още не е започнала. Един клиент ми сподели, че дори няма вода още под машината, докато други гледам говорят за дефрост. Сметни колко леко работят машините.

Попитах за коснумацията понеже исках да го сравня с PANASONIC NE-12LKE но като консумация на минамал така и никои неми каза измерена според мен 2 то модела са долу горе на кантар като мошност от 15 както сам го засякал варви дененошно и е на минимал и рядко минава в он оф режим по 1-2 пъти на ден и до сега не е дофроствал като консумация твърдо заковава на 72-73 вата което според мен е страхотно е вярно е още е топло но и сутринта около 0 градуса като е пак си е така та вапросами би относно за сравнение на 2 та модела като консумация на минимал
    Прикачени изображения Прикачени изображения

16. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от turboie
    като консумация твърдо заковава на 72-73 вата което според мен е страхотно е вярно е още е топло но и сутринта около 0 градуса
    Колега,гледам на минимал го дават 115w.,как ги кове тези 72w.?Компресора работи ли?

17. Member Аватара на turboie
    Тук е от
    Oct 2007

Да такае дават го минимал 115вата но както виждате си кара на 73 вата при работещ компресор и духа топлоно едвам едвам се ошеща когато спре компресора харчки кам 60 вата предполагам че е от нагреваеля на копресора сигорно се вкючва и го подържа топал по време на почивка а като тръгне пада за секунда на 0 и тръгва да дига до кам 120-150 и сваля на 73 вата това сам го гледал с очитеси доста пъти щото и на мен неми се вярваше но ови е факт А да кажа напрежение на мрежата 230-240 волта стаята е 18 кв с вътрешна и външна изолация южно изложение нагласен на 22 градуса подържаги точно

Имаш ли представа колко неграмотно написано е горното, задраскано творение?
    За съжаление, проблемът ти не е само в този пост. По подразбиране си изключително неграмотен. Престани да се излагаш! Никога не е късно да се научиш на елементарна култура - зарежи климатиците, плеърите, телевизорите и залягай над учебниците по Български език за 1-3-ти клас.
    Крис

18. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

NE е с два нагревателя на външното, но никъде не можах да намеря колко ватови са.Предполагам, че са поне по 50 вата.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 12 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 50
    Последно: 02-11-14, 22:31
  2. TOSHIBA 13 PKVP-E Super Daiseikai 5 или TOSHIBA 13 SKVP2-E Super Daiseikai6
    От MisterT във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 63
    Последно: 28-01-14, 12:35
  3. Super Daiseikai VI SKVP2 оцифиален дистрибутор
    От prodan1234 във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 11
    Последно: 19-07-11, 20:33
  4. Daikin Ururu Sarara или SKVP2 Super Daiseikai VI
    От prodan1234 във форум Климатици Daikin
    Отговори: 6
    Последно: 19-07-11, 09:19
  5. SKVP2 Super Daiseikai VI или Daikin Ururu Sarara
    От prodan1234 във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 0
    Последно: 19-07-11, 00:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе