Скоро идва нов модел Daiseikai 6.5. Като ще има за основа 6-та серия. Очаква се да запази нейните данни, но да има пълен контрол на клапите от ДУ, както и да има опция за преден панел цвят шампанско.
Скоро идва нов модел Daiseikai 6.5. Като ще има за основа 6-та серия. Очаква се да запази нейните данни, но да има пълен контрол на клапите от ДУ, както и да има опция за преден панел цвят шампанско.
Интересно е къде ще го позиционират ценово, ако 5 и 6 продължат да се произвеждат.
Всеки момент 5-та серия малко ще падне, 6-та малко се качва, предполагам между двете ще го боднат.Първоначално публикувано от pilot
Тогава според мен 6-та серия ще остане най-оптималния вариант. Явно 6.5 има козметични промени спрямо 6-та.Първоначално публикувано от Mega
А 5-та в момента е безмислено да се купува при наличие на 6-та, която е с по-добри показатели.
5-та серия е несравнима машина като лукс, усещане и като хардуер. Тя си има своето място на пазара.
Колеги, моля ако някой знае дали ще има промени в техническите показатели на новия Дайсеикай 6.5 да пише.
Все пак няма смисъл според мен да се появява нова серия, ако се автоматизира движението на клапите и се сменя цвета на панела .
Мерси edi1 за инфотоПървоначално публикувано от edi1
Поне да не се надявам .
А горе- долу каква промяна в цената може да се очаква в 6-та, 5-та и 3-та серия ?
В смисъл -ще има ли понижение в цената ?
Някой знае ли кога се очаква излизането на новата серия?
Принципно есента, но като гледам ще ни се размине в България.
Аз като гледам ІІІ, 5 и 6 дават доста голям избор за България.Та новата няма да е чак толкова необходима си мисля, няма нещо принципно ново и по-добро в агрегатите.
С умиление съзерцавам вътрешното на 6.5
Навява спомени за модели на SANYO от преди ''judjment day''
Като си помисля само каква симбиоза би била ''TOSHIBA&SANYO corporation''...може би голяма крачка за човечеството...но уви!