Аз устата на хората не искам да затварям. Но мога да отворя моята, а тя има какво да каже... Г-н Миланов ми има телефона, мейла, както и всички други координати. За разлика от много други писачи тук, аз не съм анонимен! На доста хора съм помогнал, явно има как да ме намерят? Дори си чета личните съобщения. Ако има проблем с машината да намери време да ми се обади, не хапя. На гар. карта пише моето име и телефон. Явно не е проблем да звъни на вносителя по няколко пъти с намеци, че съм му сложил ползвана машина, въпреки че е отворена пред него с всички заводски аксесоари, но е проблем да ми се обади лично? Явно не е проблем, че е монтирана на място, което изрично е отбелязано от мен като неподходящо и проблемно за машината (ако съм искрен, нямаше подходящо място - факт). Ако проблема, че има 30 лв. най-висока сметка за студен зимен месец е толкова голям и машината минава в off режим в края на март месец, или когато и да било, има и други машини, лесно се сменя. Има редица чакащи за 6-та серия, дори и малко използвана. Дава цена и за няколко дни ще има нов собственик. 6-та серия я няма на пазара, а хора с такива машини искат още, веднага ще уредим нещата. Всичко е просто и ясно. Alexi имаше проблем с машината, продаде я и нещата приключиха.