МЕ не дават минимум по сервизните си.Консумацията в сервизните им е дадена за номинала и то като ТОТАЛ, те.е вътре влиза всичко - компресор, турбина, елекктроника.
МЕ не дават минимум по сервизните си.Консумацията в сервизните им е дадена за номинала и то като ТОТАЛ, те.е вътре влиза всичко - компресор, турбина, елекктроника.
Biro , качи един клип с консумацията на FD то в режим он оф, и да го ползваш със здраве дълго и безаварийно.
Само да стане малко по-студено и ще направя клип.
Благодаря на всички за пожеланията.Вие също ми помогнахте,да се насоча към Тошо,с вашите мнения,и постове.Като приключа с ремонта,ще кача и снимки.
- - - Обновено - - -
biro,честито и на теб.Радвам се че си решил проблема,макар и със смяна на марката.Най важното е да работи,да топли,и ти да му се радваш,че в Русе зимата е страшно.
Мисля че е по-студено вече и ми е много интересно какво показва уреда с това МЕ.
Като му чета сервизната под 300W трудно пада тази машина и ще има още дълго време да работи като on/off..
МЕ работи на 245-270W през деня, понякога изключва. Сутрин работи на около 330W, предполагам че е по-студено и за това качва малко. На денонощие харчи малко под 7kWh.
Основното предназначение на ФД е да топли, а не да постига минимални консумации.Според мен не е от значение минималната консумация, все пак е направен да топли много добре в студа.
Е, абе може, ама там нещата са по-други, за Европейчетата ми е мисълта
Нищо не им е, ставаше дума да се търси нисък минимум при тях.За мен е важно да ми е топло, пък дали на минимум харчи 150 вата или 300 вата е въпрос от второстепенно значение.
Това е така, разбира се. Не трябва да се подценява FD-то, страхотна машина е. Там проблема е другаде ...
Там проблем няма, FD-то е много добра машина. Просто FatBoySlim се чудеше дали трудно пада под 300W и какво показва уреда
Да това ми беше въпроса... щом си доволен всичко е наред.
Последно само да ми кажеш дали си чувал припукванията при включен плазмен филтър?
Припуквания не, по-скоро едва доловимо съскане близо до вътрешното тяло.