Едва ли, като го пипнах в магазина няма нищо общо с меките пластмаси на тошиба. Нито капака на филтрите му хлопа нито скърца при докосване.
Да споменавам ли, че на тошибата не можеш да затвориш капака за филтрите с една ръка щото се вади от пантите.
Здравейте.От днес,и аз съм горд собственик на TOSHIBA RAS-13SKVP2-E Daiseikai 6.Благодарност на MEGA,и специално на Сашо (Aleksandars),и брат му Станимир за помощта, и перфектния монтаж.Първи впечатления,отлична изработка на машината.Пуснахме го на hi power,и за 5 мин.в стаята беше Африка.След това намалихме градусите,компресора изключи,отворих вратата на терасата и прозореца да се охлади,и така 10на минути.Няма пукане,цъкане,скърцане,никакви звуци.Моята стена,също не е идеално права,явно всичко зависи от монтажа.
mitak-tv1, честито много да му се радваш.
Аз вече съм с мицубиши, което работи страхотно. Не пука и на ауто вентилатор е по-тихо от Quiet на тошибата.
На лавшо и Мега ще кажа, че проблема с пукането е в климатика. Мицуто няма никакъв проблем.
Да ти е честит VABH-а, да те топли без проблеми.Ще чакаме отзиви в студа.Честито и на МИТАК-а.
Честито и на двамата! Биро, то в момента не е за отопление, но ще е интересно каква е минимално измерената консумация на FD-то?
Ами така трябва да е - взимайте се винаги и само по любов, иначе започвате да си търсите кусурите и рано или късно стигате до развод. И още:
1. честито на печелившите/новозакупилите си климатици
2.Хайде да си ви живи и здрави климатиците и да сте с тях безаварийно до гроб :rolleyes: ...
Този пост е редактиран от justify; 18-10-12 в 02:05.
На тези температури при 280 вата отдава над 1700 вата.
В това топлото време да изключва на 280 Вт ми е много съмнително, защото минимума се качва а от там и консумацията.Каква е минималната косумация по спецификация?
Възможно е в тия 280 вата да влиза и консумацията на турбината, перката на външното, електрониката които нямат пряко отношение към коп-а и от там отдаваната мощност.
Svetlin, никъде не намирам инфо за консумацията при минимум.