Спирам. Само индикацията да сложа.
ЦЪ, сега видях в сервизните. Съвсем различни са IR модулите на подовия и на 6-та. Май няма да стане, а така се бях зарадвал.....
Този пост е редактиран от milanov; 10-02-18 в 10:39.
Преждевременната радост винаги е кратка
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Миланов, сложи си направо енергиен монитор. Знайш к`ъв е кеф да си гледаш директно консумацията на панела.
Ма той иска температурата да си гледа [emoji16]
За какво му е температура на панела? Сигурно има поне 4 термометъра в стаята. Един на входящ, един на изходящ въздух и по един в двата края на стаята.
Ами щото го иска, ма не става
Хайде да не се терзаете. Еми този индикатор на температура освен, че показва температурата също и може да бъде нещо като обратна връзка ако се промени заданието дистанционно с разните там wifi джаджи.
Но, идеята отпада.
( Как ви хрумна, че температура ще гледам. )
Поздрави,
Аз тъй като гледам,най много някой код за грешка да изпише, дори и без да го има индикатора...
Няма да изпише. Стабилярка е.
- - - - - - - - - -
microclim@, монтирал ли си дайсейкай-6. Да питам нещо ако имаш наблюдение над този модел.
Тука ме гепи, само 8 съм слагал от тея, 8 в смисъл осмица Дайсекай
Този пост е редактиран от microclim@; 10-02-18 в 18:42.
Ами на температурен индикатор атмосФерното налягане ли ще зяпаш. Ако е така - извинения
Ще споделя нещо, нека не се разбира погрешно и да се почнат пак...
Тези 101W са на режим охлаждане, понеже снимката е от преди време (14.07.2018) не помня външната температура колко е била. (Да рече ме между 20 и 25градуса).
Интересното е друго, на този минимум слиза при натискане на бутона "ECO". Без него като си стигне заданието зацикля на on/off с консумация 170W.
Друг пример, през изминалата събота-неделя, при външна около 30градуса, задание 24 в продължение на часове работи с консумация около 350W. При натискане на ECO в рамките на минута две пада на 115...120W и така работи пак с часове. Само не трябва да излезе в off т.е да изключи.
Без ECO минимума е съвсем друг, дори ако е на задание 26 или 27 та дори и 28 пак не може да слезе до 100W. Слиза до 220W и изключва, след което почва on/off на 170W.
Това за мене е показателно, че дължина на тръби, чупките на 90градуса, външни температури и др. не оказват толкова съществено влияние върху този прословут минимум. Поне за този климатик, който е при мене. Просто така му е написан софтуера.
П.П.
На режим отопление няма такъв ефект от натискането на бутона ECO.
Та това като информация, че гледам коричка е хванала темата.
Предстои ми закупуване на нов климатик за помещение 33кв ново стрителство с изолация. Спрял съм се на
Климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE или
Климатик Toshiba RAS-B13N3KVP-E Daiseikai 6,5 а може и други модели.Моля помагайте.