Отговор: Toshiba Daiseikai 8
Мислех, че и минимума би паднал, но явно греша... Благодаря за информацията. Някой би ли споделил все пак, как да “обработя” клапите с дистанционното?
- - - - - - - - - -
Цитат:
Първоначално публикувано от
Aleksandars
dedra1, относно клапите, трябва да се направят едни настройки то дистанционното управление. За това трябва ада се свържете с фирмата която Ви поддържа машината. Подстветката на управлението, мисля, че не може да бъде изключена.
Имам предвид самият шум, който издават клапите при движението нагоре-надолу, а не, че се успива, поне засега не е показал такива признаци. Освен смазването, сякаш ми се мерна и още един вариант, но не си спомням какво беше точно.
Наглася ли се в горно положение, топлиш тавана но май не се мърдали.
Цитат:
dedra1
Имам предвид самият шум, който издават клапите при движението нагоре-надолу, а не, че се успива, поне засега не е показал такива признаци. Освен смазването, сякаш ми се мерна и още един вариант, но не си спомням какво беше точно.
Вариантът е, идва екип от Тошиба и ти препрограмира софтуера. Ако нямаш проблем с успиване, може да ти оставят cold draft prevention функцията и само да спрат движението на клапите при офф. Съмнява ме да ти споделят как става, за да си го направиш сам, макар че май беше изтекла такава информация някъде из съфорумците!
А може ли да не се изключва колд драфта, но да не се мърдат клапите и при офф да спира и турбината? Звучи перфектно.:)
Добре де, кажете ми поне как става смазването и с каква смазка? Нямам ядове с това, че вдига клапите при “off”, дерта е, че е шумно...
2 Прикачен файл(ове)
Цитат:
dedra1
Мислех, че и минимума би паднал, но явно греша... Благодаря за информацията. Някой би ли споделил все пак, как да “обработя” клапите с дистанционното?
- - - - - - - - - -
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=25072&stc=1https://forum.setcombg.com/attachmen...id=25073&stc=1
Важно:
1) 'Reset' button on the FCU е бутонът под кръгчето на капака на вътрешното тяло.
2) Cancel 'Cold Draft' function оправя успиването и клапите вече не се местят. Турбината върти на UltraLow когато климатикът се изключи при достигане на зададената температура. Това подухване се усеща на до метър и половина. Не се чува.
3) -4С оправя успиването, но не спира клапите. При достигане на заданието, клапите се вдигат и турбината спира.
- - - - - - - - - -
Най-добрия климатик. Около 0 градуса работи най-добре, ако не е с фабричните настройки. По-тих е от нов хладилник отвън. Вчера поседях малко с главата навън като валеше, да си го послушам.
Е сега какво, зарибяваш ли ни?:) Това го знае всеки.:) Плазмата малко да се пипне и е шест+
:Drinks:
Йонизатора ще го махна като дойде време за чистене с разглобяване. Да може да минава по-добре въздуха.
Сега при външна около нулата на колко слиза?
150..160W?
Нямам ватметър. На твърда връзка ми е. Съветвам всички да си инсталират климатиците така, за да няма вманиачаване.
Добре. Включват/изключват или работят непрекъснато.:)
П.П.
И термометрите да изхвърлите.:)
Тапи за уши имам в повече, ако някой нещо...:Drinks:
Миланов Гледай си живота човек.
Вманиячил си се с тези климатици.
Не забравяй ,че те са да ни служат,Ане обратното
Да бре, така е. Нали за това питам и разпитвам с какви да ги сменя сегашните. Нещо не се получиха нещата както ми се искаше.
Ти влизал ли си в магазин да питаш нещо за даден модел климатик....трагедиа, заучени лафове и глупости.
Цитат:
milanov
трагедиа, заучени лафове и глупости.
Тук все едно не е така...едно и също нещо, от едни и същи хора...всеки ден....