Мисля да опитам. Бих го сменил наистина.
Е преди КЗП трябва да опиташ да си потърсиш гаранционните права. КЗП идва когато не се спазва правата по гаранционният закон, а те няма как да са спазени ако не е потърсена гаранционна отговорност. Интересно е наистина, че само 2-3 от хората с проблем сме потърсили гаранционно обслужване по този проблем!
Някъде тук във форума бях чел че софтуера на Сузуми е същия (или поне логиката на управление) като на Дайсейкай.
За сега не съм видял да има оплаквания за успиване от Сузуми.
Та, мисълта ми е че хардуера на Сузуму е със сигурност различен от Дайсейкай. Може ли някъде в хардуера на Дайсейкай (включително и позицията на сензора) да е проблема тогава?
Не е същия софтуера на Сузуми или поне няма бъгове никога не се успива и топли много адекватно .. но за Мирай четох оплаквания че се успива и той.
Сарказма ти е излишен Джак, ако не се лъжа при задействане на нещата от страна на потребителя, в срок от 3 месеца КЗП трябва да се произнесе по случая. Важно е да се уцели тайминга и да не се чака да изтече гаранцията.
1 месец е срока за отговор от КЗП. Лично проверен многократно. Някой път се мотат и малко повече, въпреки, че е незаконно, но това е България.
А тази КЗП какво ще направи? Ще разпореди какво? Да се смени стоката с нова, същата. Или какво?
Ще разпореди отстраняване на несъответствието, Миланов! Ако си пуснал машината да топли и в един момент ня спре да го прави, без субективна причина и без да са нарушени изискванията за работа на агрегата от производителя, имаш право на претенция за несъответствие на стоката с декларираните параметри. Повярвай ми, това няма нищо общо с твоята сага
Кой говори за "моята сага". Почти една година мина и нищо. Хората почнаха да изваждат карантията на климатика отвън. Който е по-сръчен сам се оправя, който не е .....чака.
Много ги жалите тез тощиби .. ако не изпада в он-фф проблем няма да има ,а това е лесно постижимо с тоя минимум
Не ги жалим, но парадоксално като застуди и повиши топлоотдаването при него се задържа топъл въздух и изключва. В началото си мислех, че подобно на Дайсекай 6 си вдига минимума, но после разбрах какво става. Сега, след преместването на сензорът и това се подобри и въобще не съм го видял в "оф".
Можеш ли да кажеш при -5 колко му е консумацията? Ако имаш мерило под ръка.