Страница 15 от 28 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 418
Like Tree348Одобрявам

Спи града

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Отговор: Спи града

djenev, хубаво си го обяснил. Защо обаче като се направят няколко on/off цикъла не се свали този минимум. Логично е да се види, че топлото е в повече.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    Казанлък

Цитат Първоначално публикувано от Jack Krauser Виж публикацията

На мен ми е по-странно как за толкова време никой все още не може да разбере какъв им е проблемът, дали датчици , софтуер или нещо друго.
    Прочети пост №165 от тази тема на necata2. Доколкото разбрах това е констатация от Тошиба, във връзка с възникване на "успиването" при негов клиент. Много точно е описано и си е чисто софтуерен проблем. Датчиците са си ОК, те са мерени, при мен даже подменен. Това че преместването на датчика подобрява работата не значи, че проблемът е в него. Проблемът вече не е неизвестен т.е половината работа е свършена, останалата половина е да бъде решен проблема с корекция и флашване на нов софтуер.

4. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе

Ако за теб посането на софтуер е съизмеримо с това да дадеш гласност на един проблем... Не им ли опре ножа до гърлото, няма да има промяна в положителна посока. Това е възможно, до някъде ако си потърсите правате и чрез други институции.
    mkukas одобрява това.

5. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    Казанлък

Цитат Първоначално публикувано от KI_YOOU Виж публикацията
    Ако за теб посането на софтуер е съизмеримо с това да дадеш гласност на един проблем... Не им ли опре ножа до гърлото, няма да има промяна в положителна посока. Това е възможно, до някъде ако си потърсите правате и чрез други институции.
    Съгласен съм с теб, макар че лично аз мога да иницирам подобни действия най-рано януари. Просто в момента имам много по-належащи ангажименти, които са приоритет.
    KI_YOOU одобрява това.

6. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от MisterT Виж публикацията
    Прочети пост №165 от тази тема на necata2. Доколкото разбрах това е констатация от Тошиба, във връзка с възникване на "успиването" при негов клиент. Много точно е описано и си е чисто софтуерен проблем. Датчиците са си ОК, те са мерени, при мен даже подменен. Това че преместването на датчика подобрява работата не значи, че проблемът е в него. Проблемът вече не е неизвестен т.е половината работа е свършена, останалата половина е да бъде решен проблема с корекция и флашване на нов софтуер.
    Понеже отдавна прочетох внимателно пост 165, това е информация от Тошиба, която necata2 ни препредава. Не се съмнявам, че е описана точно, но за съжаление е доста постна и до голяма степен невярна. Представлява смесица от истини и лъжи, затова не си позволих до момента да я коментирам. necata2 няма откъде да знае подробностите и съм убеден, че няма вина за пост 165. Беше обещал да пише тук, като се изяснят нещата. За съжаление, още не са. Крайният срок е месец януари, за да може КЗП да излезе със становище през февруари. В противен случай ще се изтърват сроковете.
    Що се отнася до констатациите на Тошиба, бих ги помолил да бъдат малко по-наблюдателни и да не имитират дейност. Първо, трябва да се ограмотят мъничко и да разберат понятието "хистерезис". При този модел той е между 0,5 и 1 градус. Второ, ако след "Off" цикъл машината минава на 20% мощност, то са пропуснали да отбележат, че това не е точно след първия, а минимум след третия такъв, от включването на машината. Трето, би трябвало да обърнат внимание на различните минимуми при 10-ката, 13-ката и 16-ката на модела. Дори компресорите се различават от тези на 10-ката, а има регистрирани оплаквания и от успали се 13-ки. За тях не би бил никакъв проблем при 20% мощност да загреят достатъчно кондензатора, който е един и същ при всичките модели.
    От цялата тая работа е ясно единствено, че има софтуерен проблем, разрешим за часове, за който просто няма воля и желание от вносителя да се застъпи.
    С нетърпение очаквам още новини от сагата с успиването

7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Ми Додо обади се на тези дето им викаш "говеда" и им обясни щом мислиш,че си по-наясно от тях.При нас идват вече няколко пъти от София,сменят платки,вадят датчици сега и машината ще сменим,освен да те викна да си им кажеш какво ти тежи и какво е решението,а и има неща които не се казват публично.Това което съм написал е казано от тях.

8.  

9. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Ясно ми е, че те връткат излишно и те занимават с глупости. Не съм ти аз проблема, нито имам някакви претенции към някого. Изказвам единствено мнение и наблюдения.

10. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    Казанлък

Цитат Първоначално публикувано от necata2 Виж публикацията
    При нас идват вече няколко пъти от София,сменят платки,вадят датчици сега и машината ще сменим.
    Същия модел машина ли ще сложат?

11. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

OLX няма ли за вас ,15 страници вайкане аз да съм я засилил отдавна ,сменил и забравил
    mkukas одобрява това.

12. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

С какво ще я смениш..., примерно ако беше и ти в ситуацията?
    Този пост е редактиран от avenger; 09-12-16 в 09:47.

13. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    Казанлък

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    OLX няма ли за вас ,15 страници вайкане аз да съм я засилил отдавна ,сменил и забравил
    Питаш дали искам да го подаря на някой, не не искам. Резервен вариант да иде на вилата с монтаж който не предполага успиване, но и това няма да се наложи защото тази зима си работи идеално!
    dodo_pv и Aleksandars харесват това.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

MisterT, ще опишеш ли местенето на датчика?

16. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от milanov Виж публикацията
    С какво ще я смениш..., примерно ако беше и ти в ситуацията?
    С каквото и да е подобен клас топлещо - LT ,ZGX ,PSA/B - избор има голям .

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от MisterT Виж публикацията
    Питаш дали искам да го подаря на някой, не не искам. Резервен вариант да иде на вилата с монтаж който не предполага успиване, но и това няма да се наложи защото тази зима си работи идеално!
    Чак пък подарък .. МЕ го продадох 200 лв под цената която бях дал като при това го ползвах над половин година преди да реша ,че не ме кефи.
    mkukas одобрява това.

17. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Наваксвам с темата... реакция от тошиба 0 . звънкайте им повече с въпроси. Ох не мога : дори и линията им е COOL... както проблемите на повечето в темата.

Toshiba

За възможно най-добрия стандарт на обслужване, се свържете с нашата сool линия:

• 0700 122 77 (когато се обаждате от стационарен и мобилен телефон)
    • e-mail: comfort.team@ahi-carrier.com

Линиите са отворени от 08:00 до 18:00 ч. часа всеки ден (без неделя).
    kokovox и Любомир харесват това.

18. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Може да им звъннеш за JDR-a
    estqwerty и SPSt харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 28 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Разстояние между два града ?
    От DarkRose във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 12-06-08, 09:57

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе