2 мин.дефрост няма .
Залагам UDR,ти какво залагаш.Значи искаш да ми кажеш,че не правя разлика.Заповядай,но първо пишем при нотариус кой,какво и някой си прибира климатик.Не искам да ми казваш какво му е,аз съм сигурен във това което пиша.Ако си смел заповядай.
Сагата продължава,ще се сменя компресор,но в момента нямат.Дано да е нещо читаво,това което ще сложат.Дали е възможно да се сложи двойно роторен компресор?И как да разбера дали е сменен,нямам как да снимам сегашния?Ще го демонтират.
Така като чета сигурно си най големия карък то не беше грита тошиби странна история. Компресори не са крекери.
Sent from my K012
Този пост е редактиран от VeleV.Klima; 06-03-17 в 22:53.
Какви са тези глупости със смяна на компресор? Тези хора явно "много" разбират от хладилна техника...Диагностиката е "желязна".
GREE-то със Сузумито ли го смениха? Това Сузуми ново ли беше, опаковано с кашони, найлони...
Машините бяха отворени пред мен.Знам само едно,освен японка друго вече няма да допусна.А по питанията ми,или съвет.
Като ти гледам късмета и с нея няма да си дълго.
Sent from my K012
И заради почукване въвъ вътрешното тяло ще се сменя компресор? Имай предвид че електрониката го следи стабилно и при проблем ще го спре. Тея хора май стрелят на сляпо...
Компресора ще ти го сменят с GMCC, не знам какво да ти кажа повече,с такива ги сенят.
Всичко отива по дяволите,като повечето теми.
Заключвайте....