Така е FatBoySlim. Нещата са ясни. Поне на мене ми се изясниха, ма след година и половина и вече е късно.![]()
Това беше в отговор на milanov "външни-вътрешни температури в съответния регион за който са предназначени"
Та как се променя хладилният цикъл - влияе му най-вече влажността.От температурите то е ясно.
Климатика ми примерно, които е инсталиран в блозост до морето бичи зимата дефрост през няколко часа въпреки относително високите зимни температури там. Климатика ми в София понякога забравя с дни какво е дефрост.
По скоро това имах предвид.
Ами момчето от сервиза преди две седмици ми обеща,че ще го продаде и ще ми даде парите.Днес стават две седмици,но тази седмица ми е натоварено,ако се обади,добре.Но другата седмица ще има скандали,ако няма отговор.
Да ти дам няколко телефона на официалния вносител АХИ Кериър, може да се ускорят нещата. Стига да е внесен от тях. И да не е, пак може да дадат едно рамо. Моят го смениха с нов за тяхна сметка, въпреки че не е бил внесен от тях.
Много време мина, а нито климатик имаш нито парите са ти върнали.
Климатика е продаден на малко по ниска цена от колкото е закупен.След малко вземам този от Пловдив,TOSHIBA RAS-G285RXE и се прибирам.Другата седмица монтаж.
Не съм забелязал моето Fujitsu да си вдига минимума на консумация с понижаване на температурата. Така работещо става все по-комфортно с понижаване на температурата, защото разредяват и изчезват On-Off циклите. В конкретната стая в която работи под около -5*С няма On-Off (стаята е с много малко топлозагуби и машината работи постоянно на минимум). Друг е въпроса каква е отдадената мощност при различните външни температури.
За съжаление на отопление не съм го виждал да слиза под 300W.
Panasonic и Hitachi не си променят минимумите, дори и на -10 панасоника през по голямата част работеше на 180 вата зимата. Вземи си KIT-Z9SKEM 1500лв или за по-вече пари hitachi wsa мисля го има още за 1990лв
Мисля това е правилното решение.Сложих го във стаята до понеделник или вторник.
![]()
Разбира се, че това е правилното решение! И параметрите са непостижими за европейските и екстри си има. Със здраве и дълго да го ползваш!