Само по плазмата.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Само по плазмата.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Здравейте, отскоро съм собственик на този климатик и ме интересува тези вътрешни перки движат ли се ,защото на другата тошиба която е дайсекай се движат и то в няколко посоки и това ми се струва доста глупаво да дадеш толкова пари и това да го няма
Късички са му ръцете и не може да стигне до ръкохватката за местене на хоризонталните ламели. Виж снимката позиция 3.
Ръководство
Едит: тъкмо щях да пиша за ръководството
Толкова пари и накрая да бъркам вътре с ръце,тези ме върнаха 20 години назад
Този пост е редактиран от djakero; 17-10-19 в 23:36.
Поне на другите клапи помни ли им настроената позиция при спиране на тока.
За толкова години нито веднъж не съм пипал клапите след нагласянето им в началото на нито една машина.За мен мотор на тези клапи е безполезно нещо.
Какво му е премиалното на модела - среден и малко над среден клас.
Да... параметри и хардуер от преди 20 години в Япония....
Изпратено от моят K9 с помощта на Tapatalk
Мое мнение, не виждам защо трябва да съм на вашето. 1700лв., за 13-ка, не са хич малко. Щом други могат да слагат моторизирани клапи, в този сегмент, защо и Тошиба да не го правят? Не са случайна марка.
Отскоро на най топ топ модела сложиха моторизирани вие на средния клас искате. Според мене е по-важно да помни голямата клапа при спиране на тока особено ако климатика е поставен над легло.
В зависимост от помещението може да има полза, а може и никога да не се местят жалузите.
И двата ми климатика са с автоматизирани хоризонтални ламели. Този вкъщи не се пипа.
Селския, обаче се мести по няколко пъти на ден, защото зимата се живее само в едно помещение. Там се спи, готви, храни (само тоалетна няма ).
Както и да е разположено вътрешното тяло по някое време през деня или нощта все ще духа на родителите ми в зависимост от това дали ще спят, ще се мие нещо на мивката или ще седнат да се хранят. В този случай е удобно да са автоматизирани и хоризонталните жалузи. Запаметил съм предварителна настройка, като цъкнеш копчето къде да духа съответно когато я отмениш се връщат жалузите в предходното положение.
"Функцията „Комфортен въздух“ удобно поставя перката в предварително зададено положение, което отклонява подавания въздух встрани, за да не духа директно върху хората в стаята."
Не е като климатик с очо, но както се казва за толкова пари толкова.