Недко, знаеш ли дали само това ще бъде разликата?
Недко, знаеш ли дали само това ще бъде разликата?
Според мен , времето което е указано не е на колко минути ще цикли дефрост, а след колко минути при определена температура влиза в определената зона и съответно вече се взимат под внимание другите изисквания . При моя мирай съм виждал дефрост по часовник на около 60 мин при -7 , но не при по малки температури и не винаги , явно такива са били условията. Откакто го презаредиха миналия месец дефрост не съм хващал изобщо но и температурите се са падали до под -3-4. Предполагам при по високите класове трябва да е още по добре дефроста, понеже са с по големи кондензатори и повече фреон .
Screenshot_20190210-070918.jpg
Сигурно греша, но според мене ще е това на R32.
Здавейте ,имам един въпрос относно вътрешните тела на Шорая относно обозначенията.На едно място е обзначено PKVSG-E ,а на друго PKVSG-S .Има предполагам само някаква козметична разлика във вътрешните.На S мисля че има индикация която свети синьо .Та ако някой е наясно би ли разяснил за какво става дума.Благодаря предварително.
Как е Шорая на охлаждане? Минава ли въздух под клапата?
Кофти. Машината изглежда добра, но много постно откъм информация. Никой не споделя по-детайлно.
Очаква се SEIYA - нощна тишина.
Има като опция да си купиш ДУ със седмичен таймер. Може ли да внесеш малко яснота, като климатика е стоково без седмичен таймер, това ДУ със седмичният таймер то ли носи графика и го излъчва когато му дойде времето или все пак във вътрешното е заложен седмичният таймер.
С две думи такова опционално ДУ със седмичен таймер би ли вършило работа при по-стари модели климатици тошиба.
Не, няма да свърши работа, ако "стоково" е без седмичен таймер. При тошибите паметта е в платката на вътрешното тяло. Освен това, някои от копчетата за седмичния таймер от един модел активират други функции при друг и става мазало.
Toshiba RAS-B10J2KVRG-E/RAS-10J2AVRG-E SHORAI IONIZER
Тази машина различава ли се по нещо (освен плазмата) от RAS-10PKVSG-E?
Не мога да намеря сервизно за този модел.