Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 27 от общо 27

Вече и в БГ,и то доста:-)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Не става,ама става!2 дена и като резултат 1 грешка на адрес 0х00000000,която е закономерна и не зависи ни най-малко от процесора,а тои работи на 1550.

Така че ако някой ми каже че тия процесори не стават за сериозна работа веднага се хващам на бас;който иска мога да му пратя log файла за да се убеди сам.

Иначе за паметта е абсолютно вярно:256 е малко,особенно ако се с ХП или 2000.

Жалко че не е по-ефтина.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2001

MITE TESTA TI NE E REALEN SHTOTO NIKOI NE TI POLZVA ACTIVE DIRECTORY NA SAM SERVER V KUSHTI DA NE OCHAKVASH DA TI SE POIAVIAT GRESHKI TO I TOVA OSTAVASHE ..

PUSNI GO NIAKUDE V MREJA DA E DOMAIN CONTROLER PONE NA 20 MASHINI DETO POLZVAT AD TOGAVA VECHE I AZ SHTE GO PRIZNAIA

PUSNI MU I NIKOLKO SERVERCHETA KATO WEB MAIL ILI DBASE I TAKA TESTVAI....

http://www.rootbg.com

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Ето ви начални впечатления от новите "зелени подложки" Palomino 1600+:

Засега съм на 1660MHz@1.85V, като с новото захранване PowerMaster напреженията са ми повече от отлични!!!!!!!

Преди с Codegen 300W +5V ми слизаха до 4.68V и захранването направо се мъчеше, докато сега с новото захранване съм на около 4.93V на "+5V" и хващам поялника за 2V+....

Tемпература засега - повече от 39С на процесора не видях при горните мегахерци..... това естествено с противното ви мое охлаждане...

Mollov, HardwareBG.com

mollov@mail.bg

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Моллов,не е противно,ужасяващо шумно е:-)

Иване,Иване.....нашата мрежа е от около 100 ПС-та,ползвам и интернет така...През WinRoot...Tano е от съседна мрежа,може да потвърди.

За Q3-то не се хванахме на бас,ако искаш за тва да се хванем.

Станаха близо 10 дена...2 грешки,и то минимални...

Приготви бутилката уиски,за която говорехме(ама да е хубаво:-)) и идвам с лог файла да видим дали ще имаш забележки.

И тва всичко е при 1540,памет в макс.настройки,работеща на 147,и клокната карта.

Лично аз съм потресаващо доволен от производителността и стабилноста на машината си,бил съм с Дурон и Атлон,знаеш че не ги харесвах много и си го казвах открито.

Единствено не съм много доволен от дъното...само 145(всъщност 147 в БИОС)...хората с Абит страхотии правят:-)

Но няма смисъл за момента...другия месец пак ще се пръкнат куп добри дъна с новия ДДР 333 чипсет..и в комбинация с КингМакс333....ужас:-)

Все пак човек и за другите неща трябва да помисли(купи)....като например 5+1 колони....на Creative:-)...

Edited by - DPetrov на 16/01/2002 00:42:51

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Незнам дали е противно, ама на мен ми върши яка работа и сега с новото захранване съм готов да хващам поялника....

Докато не стигна 1.7G няма да мирна...

Mollov, HardwareBG.com

mollov@mail.bg

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Има смисъл от 1.7 ако е по шината,наистина друго е 160-165 шина,обаче от къде ще вземеш памет способна да си държи??

Какво ти е новото захранване??Аз съм с Codegen..досега не ми е правело проблеми.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Иначе има и в по лошо положение от теб...доста по шумно,отвяващо направо:-)

Сигурен съм че ще ти хареса!

http://leech.dk/cooling.jpg

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Аз в момента съм на 158х10.5 и мисля да го отключа и да го пробвам на различни FSB да го видя къде ще "опре" като MHz... после вече ще го нагодявам по шина-та...

Иначе моята 128MB PC2100 cas2 KingMAX ( да, от твоите любимите ) ми държи на 166MHz 2/2/2 при 2.88V....

Mollov, HardwareBG.com

mollov@mail.bg

11. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>

Ако искаш да го ползваш и за такива идиотски цели си вземи MP версията, въпреки че е по-дебела като цена , че и двупроцесорна - тогава вече няма Intel, няма 5 лева...

Mollov, HardwareBG.com

mollov@mail.bg

<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>

Ми ти не знаеш ли - слагаш 2 ХР 2000+ на двупроцесорно дъно и си тръгват. Май им се прави някаква модификация...четох някъде. Но по принцип казват, че разликата нежду XP и MP е само в цената, ако разбирате за какво говоря

<center></center>

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Чакай сега...аз НИКОГА не съм плюл 128Мб чип на КингМакс...НИКОГА-НАЙ(или едни от най)добрите се.

За съжаление обаче 256Мб модули са отвратителни...както ПС133,ПС150,така и ДДР-а им-лично съм ги пробвал на не едно дъна и винаги се издънват резилно.

128Мб...ми тва е страшно малко!!Аз съм с 256 и повечето неща ми се счупват от накъсване...

Иначе ДДР 333 КингМакс са много добри модули-със скептицизъм я купих,но в изключително добра...май е най-добрата в БГ

И наколко неща ,които ще те заинтересуват:

Установих,че КингМакса се дъни на високи напрежения..при 2.8 се клоква по зле отколкото при 2.5волта..и SDRAM-a беше така-но само при TinyBGA чиповете...другите си искат висок волтаж.

Mushkin шипва и до БГ вече!Попитах ги и ми отговориха положително:

От Щатите до тук с обикновена поща е 5$,идват за 2 седмици,с наложен платеж.

Чакам да паднат цените и веднага си поръчвам.

13. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Абе човек, що не вземеш да им направиш един тунинг на тези машини. 256 са достатъчни за всяка игра, излязла досега. Не очаквах грамотен човек да има такъв тъп проблем, и то софтуерен...

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Така, така....

Значи:

1. Новите KingMAX DDR333 са с 5ns чипове и са маса яки!!!!

2. Определено искат напрежение, че моята 128-ца PC2100 за 2/2/2 при 162MHz ( в момента на 1701MHz CPU ) иска 2.83V.... иначе плаче...

3. НАЙ-НАКРАЯ изкарах заветните ( поне за мене, поне засега ) 1700MHz - точно 1701MHz, при 2.00V.... 162х10.5 и съм доволен общо взето

За температурите - значи IDLE-ира на 39С, под як товар качва до 45-6С... естествено с "любимото" охлаждане

Вече си мисля за 166х10.5....... ма да видим....

Mollov, HardwareBG.com

mollov@mail.bg

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отговори: 5
    Последно: 20-08-12, 00:33
  2. Закупуване на 3D TV с доста въпросчета
    От ibramdd във форум Телевизори
    Отговори: 9
    Последно: 03-10-11, 18:57
  3. gc35VA - бръмчи доста :(
    От milenjs във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 9
    Последно: 26-01-11, 23:20
  4. Отговори: 6
    Последно: 01-12-06, 10:22
  5. Доста досаден вирус или подобно
    От minkov във форум Windows
    Отговори: 5
    Последно: 05-08-05, 15:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе