Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 44

Цигани пак биха българи, за кой ли път ...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Re: Цигани пак биха българи, за кой ли път ...

Цигани пак биха българи, за кой ли път ... този път в Плевен, очаквайте и в други градове. :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:
    Внимание! В България да си българин е опасно!!!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    Цигани пак биха българи, за кой ли път ... този път в Плевен, очаквайте и в други градове. :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:
    Смело мога да кажа, че изказванията ти по темата са тенденциозни и повече емоционални, отколкото разумни. Гледай сега тук:
    http://www.btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=43643

Няколко цитата, които май обясняват случката:
    "Около 22.00 часа снощи братята Тихомир и Христо Стефанови влизат в конфликт с петима роми, живеещи в съседен блок. Минути по-късно пред блок 80 идват двадесетина роми, въоръжени с бутилки, колове и камъни."
    "От полицията обаче смятат, че конфликтът е междуличностен, а не етинчески. Оттам уточняват, че двамата братя Христо и Тихомир Стефанови са криминално проявени."
    "Това за мен е чисто криминално деяние и трябва да се гледа от тая му страна, а не от междуетническото. Заиграва се с това нещо и според мен не бива да се прави, защото не носи нищо добро", каза директорът на ДНСП Илия Илиев.

Порция смях: Споменатият Тихомир Стефанов иска да "лови горътъ" и да се саморазправя - партизан ще става

Гледай сега същата случка, разказана по друг начин:
    Снощи към 22:00 ч група крадци/наркодилъри/автоапаши (петима роми и двама братя българи) не са могли да поделят плячката/зоните на действие. В следствие на разправията ромите и техни другари крадци/наркодилъри/автоапаши набили двамата си колеги/конкуренти и изпотрошили автомобилите и стъклата на апартаментите им.
    Вярното от изброените да се подчертае
    На мен не ми изглежда скандално. Освен ако не смятаме за скандално мръсните цигански бандитища гнусни да бият милите ни български бандитченца.

По тоя повод се сещам за един виц:
    В парка. Две деца си играят, когато разярен питбул напада едното дете. Другото намира тояга и пребива питбула до смърт. По една случайност ги вижда журналист и решава, че това ще бъде Репортажът. Пише "Невръстен фен на ЦСКА с риск за живота си обезврежда побеснял помияр, за да спаси безпомощно детенце...". Показва написаното на малкия герой и го пита дали има нещо протива това да се публикува във вестника. Детето няма против, но уточнява, че е от Левски...
    На следващия ден във вестника излиза статия:
    "Малолетен престъпник, привърженик на Левски, пребива безпричинно домашен любимец. Има пострадало и дете..."

4. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Edin_Lud гледам си само за говорител на ромите. Има доста организации иди и се предложи за говорител. Видете ли те беззащитните цигани някой ги обидил и те се събрали 20-30 на стадо, ами Edin_Lud ако някой мангал тебе те нагруби можеш ли да събереш 30 човека с бухалки или каквото и да е там? Ще събереш ама друг път. Та, това приказвам, че мангалите са организирани в престъпни групи и се хранят от престъпления и от нашите данъци. Такъв тумор върху снагата на държавата трябва да се лекува радикално докато не е станало късно. Тази държава я е имало 1300 години и сега е пред заличаване, именно защото политиците се спасяват поединично и не мислят за народа, а как да се нагушат. За справка американската нация е на 300 години. Изби коренното население на континента, като нечувани варвари и сега са най-големите защитници на правата, ама извън Америка, не вътре. Преди 100 години англичаните са били точно колкото българите, сега преброй колко са българите и колко англичаните. Като стана дума за англичаните, виж и те как се разправят с ирландците, шотландците и др. Тази нация със 1300 годишна история преживяла какво ли не е пред затриване, ако не се вземем в ръце. Един политик от възраждането беше казал "Со кротце, со благо и со малко кютек", ако разбираш, за какво иде реч. :knuppel2:

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Говорител не ми се става, благодаря за предложението, но си имам работа. Ако някой мангал ме нагруби, не мога да събера 20-30 човека, защото "не сме народ, а мърша" (цитирам поет - политиците от македония не познавам така добре) - не ни пука за никой и нищо освен най-близките ни (много често и за тях не ни пука - всеки гледа само себе си). Освен това не смятам, че заради "нагруби" трябва да събирам 20-30 човека. Интересното е, че по улицата ни минават доста мангали...питат "бате, нещо желязо да имаш? стари мебели за къщата? дрехи за децата?" и не нападат - може би са друга порода "ненападащи цигани". Не съм чул досега някъде някога да са се събрали 20-30 човека да пребият някого без повод.
    Не защитавам циганите. Просто не възприемам автоматичното поставяне на етикети и едностранчивото и пристрастно тълкуване на всяко събитие от ежедневието ни...

Четейки поста ти, мога да кажа, че:
    1. И българите "са организирани в престъпни групи и се хранят от престъпления и от нашите данъци" - автокражби из цяла европа, фалшиви пари и документи, наркотици за децата ни в България, мързеливци на социални помощи, автомобили "на инвалид". Вярно, не всички, а много малка част. А всички цигани ли се движат на групи по 20-30 човека и пребиват всеки българин по пътя си?
    2. Тази държава я е имало 600 години. Създадена е преди 1300... Периодите, през които я е нямало са настъпили след като най-големите (по власт) за времето си българи са бранели личните си интереси пред тези на държавата и в ущърб на други най-големи от тяхното време - както е и сега. Един от сегашните лични интереси (според мен основния) е властта на всяка цена. Основен принцип на успешната власт е "разделяй и владей" (отново цитат, забравих на кого).

А като стана дума за англичани, американци и вся остальная непьющая сволочь - не знам дали можем да се сравняваме с тях по какъвто и да е показател. Ако разбираш за какво иде реч...

6. Member
    Тук е от
    Oct 2004

@ru-boy

Напълно, ама напълно съм съгласен с теб. Това общество е голям ЦИРЕЙ на задника на човечеството и в скоро време, ако държавата не се справи с този цирей, то тогава доста тежки времена очаква българското население. От всичко най-лошото е че именно тези които трябва да се справят с тази болест, точно те най-много ги защитава. Говоря и за политици и за полицай. Но много ясно че така ще бъде. Стана така че бай Мангау печели избори, бай Мангау избира кметове и т.н...Прав си и за това, че българите седим и гледаме сейра и всеки си вика "нали не са били мен и моето семейство", прав си че тези елементи (мангалите) при проблем за 10мин. са се събрали 100 човека, а един българин не може да събере и 5 човека при проблем. Вероятно сте запознати и с случая в Козлодуй, как при опит за саморазправа с мангалите, то те за по малко от 15мин. са се събрали толкова народ, че е почернял града. Бил съм свидетел на това какво правят мангалите в един малък град. Как вилнеят из града и бият всеки който им попадне. Свидетел съм бил и как полиция и съд седят и гледат и нищо не могат да направят и не мога да разбера от страх или така им е казано да не закачат горките хорица. А когато на някой хора (българи) и писна от това безобразие и направиха малко саморазправа с мангалите, то точно тези хора на другата сутрин бяха заключени в полицията и някой от тях осъдени по бързата процедура. Е на това какво може да му каже човек. Шибана държава, шибани управници, смотан народ. Докато ние българите седим и гледаме как това малценство се превръща в мнозинство нещата няма да се оправят. Може би повечето от членовете на форума и тези, които защитават мангалите са от големи градове и не знаят за какво стана на въпрос в малките градове. Незнаят как мангалите правят каквото си искат без никой да не смее нищо да и каже, защото ще се съберат "братчедите" и тогава лошо им се пише на българите. Е честно да ви кажа не виждам решение на този проблем, за съжаление той още повече ще разсте и ще се задълбочава.

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2005

Какво стана с една организация наречена skin heads? В началото на 90-те до техния край беше доста вървежно да си скин (аз не съм бил никога, но мои приятели бяха). Та тези момчета доста добре се справяха с "малцинствата" особено около НДК където живея. Тогава циганин не смееше да стъпи около нас. Нямам нищо против малцинствата ама като се замисля че наистина живеят на наш гръб и се саморазправят както им падне май трябва здрава ръка да ги държи. Мисля че смазването с палки, вода и газ е прекалено (не че не е правено с турци, роми и тн. в Б-я. Имам познат от квартала който е бил в армията и го е правил лично.) Въпроса е тези хора да се приобщят към нас и проблема да изчезне. Ако не искат да се приобщят има си скин хедс. Правиме се, че не виждаме какво става, скиновете бият :knuppel2:* и всичко ни е наред. Това със законите е също доста вярно, трябва да се прилагат еднакво за всички, както за мен така и за всички останали. А и поста за по големите правомощия на полицаите ми допада. Може би това ще е едно от разрешението на проблема със саморазправата. По въпроса за събирането на 20-30 човека при проблем, ами събирали сме се и мисля, че ако се наложи ще се съберем пак. Дано най-после нашите "държавници" вземат та се вгледат в проблемите ни, а не само да се чудят как да разделят баницата. И дано не стане така с нас като народ* ще е много жалко, издържали сме 5 века мачкане, а сега лека по-лека ще ни затрият без да разберем.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2003

http://www.segabg.com/01082005/p0020019.asp

Ние майничките май ще трябва да се готвим за забава...без дисководещ.
    Всъщност и това ще преживеем, от утре спирам за рязане всяка стандартна продукция на лазерите и пускам:
    -шурикени,
    -остриета за къси бойни брадви,
    -малки кокетни връхчета за стрели,
    -силно извити плоскости за ятагани

обявявам следните работни места: ковачи, майстори-ковачи на японски мечове,тренери на източни и западни бойни изкуства,нинджи

Ще правя сайт за поръчки от страната* :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:

10. Member
    Тук е от
    May 2004

Каквото и да си говорим,етническата ни нетърпимост спрямо малцинствата нараства неимоверно,съвсем скоро ще започне прилаганто на радикални мерки спрямо тази измет,живееща на гърба на всички нас

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Цитат Първоначално публикувано от G_R_U
    Каквото и да си говорим,етническата ни нетърпимост спрямо малцинствата нараства неимоверно,съвсем скоро ще започне прилаганто на радикални мерки спрямо тази измет,живееща на гърба на всички нас * * * * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * * * *
    * * * * * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * * * * * * * * * ** * * * * * *
    * * * * * * * * ** * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * * ** * *
    * * * * * * * * * ** * ** * * * ** * * * * * * *
    За съжаление няма да стане така според мен. Те винаги са били толерирани, подкрепяни и от правителство и от всичко. Безплатен ток, привилегии, безплатни жилища, каруци се моткат по улиците, правят си каквото си искат, крадат, нахалстват и то съвсем безнаказано....

12. Тук е от
    Apr 2003

Някой беше предложил гениалната идея "ЦЕЦ" - циганска електрическа централа - хем да горят в ада, хем да се произвежда ток. Да вкарат и закон - кой мангуст сгази лука - в ЦЕЦ-а !
    Малко по-сериозно.Като влезем в ЕС на западняците много бързо ще им уврат демократичните тикви за кви биологични единици иде реч. И съответно ще дойдат необходимите мерки. :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

А защо мислиш че не им е ясно за какво иде реч и затова държат тук да се толерира такова отношение на държавата към тях за да не искат да ходят "на запад".
    Защо ли от холандия, швеция и къде ли не им осигуряваха безплатни полети обратно към българия?

14.  

15. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Все пак нека не си говорим като тях (циганите)!
    Ще ме обвинят, че ги защитавам - нека, понякога ги мразя. Но - хора са.
    Защо мислите, че всички са изнасилвачи, убийци, крадци.......Ами не са.
    И българите не са. Нека не преекспонираме ситуацията - има лекета (нямам друго сравнение) и от едните и от другите.
    Мисля, че само 10 % от циганите са готови (като желание , а не като възможност) да се адаптират към българите.
    Това е май проблем - някои искат, но не могат. Не говоря за тези, които не искат и не могат

това не е добро заглавие - може да е обратното.

16. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

това не е добро заглавие - може да е обратното.
    Наистина - не е ли време да стане обратното???
    Всяка жаба трябва да си знае гьола, мястото в гьола, реда на квакането и щъркелчето!

17. Member
    Тук е от
    Oct 2002

"Над 100 роми без билети спряха принудително влака София - Пловдив" - а.Фокус. Забележете: "Въпреки полицейската намеса само част от нарушителите са свалени от влака, останалите са продължили пътуването си без редовен превозен документ". Е щом и от полицията нямат страх... пази боже!

18. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Цитат Първоначално публикувано от Ivo Wolfen
    "Над 100 роми без билети спряха принудително влака София - Пловдив" - а.Фокус. Забележете: "Въпреки полицейската намеса само част от нарушителите са свалени от влака, останалите са продължили пътуването си без редовен превозен документ". Е щом и от полицията нямат страх... пази боже!
    И това при положение, че железниците работят на загуба. А, защо работят на загуба, защото 60% от влака е пълен с несоциализирани цигани, които не си купуват билети. Освен това рушат седалките, крадат огледалата от купетата и отмъкват всяка метална част. Айде кажете ми, че не е истина.

А на юзерите дето смятат, че циганите са много свесни им пожелавам да пътува от София до Варна в едно купе със тумба цигани в най-голямата жега, че да усетят и аромата на романтичното пътуване.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 67
    Последно: 21-12-14, 22:00
  2. Големите Българи по света!
    От Tommorow във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 25
    Последно: 04-02-14, 10:04
  3. 667 българи са заработили по над 2 млн. лева
    От Mr.TECHNO във форум Коментирай новина
    Отговори: 1
    Последно: 10-03-11, 10:14
  4. Пияни цигани пребиха 12 младежи в Тервел
    От BerkStock във форум Коментирай новина
    Отговори: 40
    Последно: 12-10-05, 17:34
  5. Българи Юнаци
    От _JaZa във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 5
    Последно: 14-07-03, 03:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе