Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 44 от общо 44

Цигани пак биха българи, за кой ли път ...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Роми смазаха от бой работници

Роми смазаха от бой работници
    Един посечен и четирима ранени, след като си поискали надницата от цигански барон

ЕЛИН ПЕЛИН. Циганският клан Шебеците смаза от бой петима български работници. Единственият им грях е, че са си поискали надниците, които са заработили при ромските барони....

Цялата статия можете да прочетете тук:
    http://www.standartnews.com/archive/...ay/s4515_9.htm

Тия смръдльвци започват да стават все по-нагли...

И още по темата:
    http://www.standartnews.com/archive/...16_16.htm#null

2.  

3. Тук е от
    Apr 2003

Re: Цигани пак биха българи, за кой ли път ...

Не, за западняка това не е истина. Не може добрите цигои да вършат такива лоши неща...

4. T
    T е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002

Проблема с циганите наистина е сериозен. Сериозно е и това, че се намират разни продажници-подлеци да им оправдават престъпните действия под формата на разни правозащитни организации. Целта им е само да вземат пари от фондовете и не им пука какъв конфликт създават. Трябва да е ясно, че закона важи за всички и изпълнението му се гарантира с принудителна сила. Т.е. имам в предвид, че полицията и съдът трябва да си свършат работата. И в затвора не да ги хранят на гърба на данъкоплатците, ами да ги карат да работят. Да възтановят в петорен размер щетите. Също съм за премахването на помощите за деца и социалните. От тях няма полза и само стимулират мързела. В Германия също се говори за сериозно ограничаване на социалните помощи. В крайна сметка излиза, че мързеливите висят на гърба на тези, които работят. Има достатъчно работа за ромите, просто те НЕ искат да работят, предпочитат лесния начин ....
    Все пак има надежда в цялата работа - 2007 или там, която е, да се "пренесат" циганите "на запад", за да видят за какво става въпрос и тогава да си говориме за човешки права.

5. Тук е от
    Apr 2003

@Т,абслютно си прав, както бях написал няколко поста по-горе, западняка просто не знае за какво иде реч. Това, че върнаха два автобуса с крастави миризливи прокажени гадни цигани от Швеция, не значи че са схванали проблема в същината.Да,естествено, че е по-евтино да им платят билетите и да ги върнат обратно тук, защото ако ги бяха приели там, щетите щяха да са им в пъти повече.

6. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Явно етническия проблем е достатъчно назрял и болезнен за повечето от нас, но както обикновено става в БГ, всичко е въпрос на интереси и пари, за съжаление.
    На всички ни е неприятно циганите да живеят на наш гръб, а ние да си плащаме данъците.
    Добре де, нали законите са за всички, защо те винаги се измъкват?
    Какво още трябва да стане, че политиците да се сетят за това ?

7. Тук е от
    Nov 2004

Цитат Първоначално публикувано от DarkRose
    Явно етническия проблем е достатъчно назрял и болезнен за повечето от нас, но както обикновено става в БГ, всичко е въпрос на интереси и пари, за съжаление.
    На всички ни е неприятно циганите да живеят на наш гръб, а ние да си плащаме данъците.
    Добре де, нали законите са за всички, защо те винаги се измъкват?
    Какво още трябва да стане, че политиците да се сетят за това ?
    Лошото е, че не се сещам у нас до този момент (от идването на "демокрацията") политиците да са се сетили за нещо сами. Имам предвид за нещо, което е в полза на хората. Не на политиците. За тези неща се сещат постоятнно.
    Но се сещам, че народът няколко пъти ги е "подсещал". Справка: Питай Андрей Луканов(лека му пръст) и Жан Виденов (тоя пък откъде се взе....)
    Кога ли ще подсетиме и царчето къде е шосето за Испания?
    Или "бате Бойко" - образеца за смешник. Само дето клоуните имат червени носове, та да се познават отдалече. А този се е маскирал :coolsmiley:
    Лошото е, че идва бате Серго - мани-мани и Ахмед Доган (Боже опази)
    А относно циганите - във всички мнения да тук намирам частици от истината. Ама няма кой да се задейства.
    Гледахте ли тия дни, даваха по телевизията как в ЕВРОПЕЙСКА Чехия полицията разгонва с вода, таз и палки (бая бой е било) събралите се на купон младежи. Повечето от тях са били тийнейджъри!!!!
    А у нас полицията не смее.... Що ли? 1. Няма кой да я изпрати там. 2. Няма кой да нареди "палки вън". и 3. НАЙ І ВАЖНОТО - НЯМА КОЙ ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ. Обикновено ако стане издънка - отнася го редовия фатмак. Щото през това време ("бат Бойко" ГЕНЕРАЛА?!?!?!?!?!) е на шивач - да му вземат мерки за новия кожен шлифер.
    А относно мненията, дето четох по-горе, че България е на път да изчезне: Айде по-полека. То не е за първи път да се опитват да ни бастисат. Ама до сега не са успяли, нали? Не забравяйте, че в природата от МИЛИОНИ години е ясно - колкото по-смесена е една порода (демек по-мелез) толкова е по-издръжлива. А нас, дет` се казва, де що световен боклук в историята е имало, все оттука е минало и ни е е****.
    Та така - по-споко за изчезването. А относно "подсещането" - то времето ще дойде. Даже е на път.......

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

dee1bg видях само да плюеш по един, по втори, по трети.
    Личи си че си българин
    Хайде сега вземи дай някое предложение или се кандидатирай за някой пост и свърши нещо повече от бат'бойко, виденов и т.н.

10. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Циганите и турците вече прекаляват. На българско училище и то във Велико Търново е изписано с големи букви "Смърт на българите и Аллах е велик" :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:

11. Тук е от
    Nov 2004

Цитат Първоначално публикувано от XaMaB
    dee1bg видях само да плюеш по един, по втори, по трети.
    Личи си че си българин
    Хайде сега вземи дай някое предложение или се кандидатирай за някой пост и свърши нещо повече от бат'бойко, виденов и т.н.

Прав си. Че съм българин, де. И то доста.
    А ти?
    Съжалявам, че го приемаш като плюене. Аз бих го нарекъл по-скоро опит за анализ на ситуацията, целящ да (ми) обясни защо в момента ситуацията е такава. И за мен отговорът е един - защото полицията се е превърнала в....... Не мога да намеря точни думи. Ако тя си върши работата - повярвай ми, тази тема нямаше да я има. И не само нея.
    А както е казал народа - "Рибата се вмирисва откъм главата". Изводите ги оставям за теб.
    А относно това, какво съм свършил - то е това, което е по силите ми съгласно гражданските ми права: 1. Гласувам редовно на всички избори 2. Плащам данъци. 3. Останал съм тук да ги плащам и да помагам за нарастването на БВП.
    Ако всеки си мисли, че става за управляващ и се стреми към властта на всяка цена - става това, което се случва в момента у нас. НИЩО. ЧЕ ДАЖЕ И ПО-ЛОШО. Пак да цитирам поговорка "От всяко дърво свирка не става". Аз мога нещо друго, правя го и при това доста добре.
    А, да не забравя - знам историята на България.

@ru-boy
    Позицията ми доста се приближава към твоята, но май прекалено се палиш. Питал ли си се дали това не е написано, за да пали такива като теб?
    Какво ще кажеш за " Циганите на сапун", "Турците вън", "Смърт на рязаните пушки" и т.н. надписи, с които изобилства София?
    Пак повтарям - аз съм на позиция, много близка до твойта, но се опитвам да мисля малко по-трезво. Защото най-тежкото нещо, което може да се случи на човека е да изпита гнева на природата. След това е ВОЙНАТА. А открито пропагандиране на етническа нетолерантност е последната стъпка преди нея.

Ако куките се занимават с това, за което им се плаща от нашите данъци, нямаше да има каруци в центъра на София, Пловдив, Варна, Плевен и т.н. Или пък надписи. Или пък незаконни гета, построени където им се иска на джагалите.

12. Тук е от
    Aug 2005

Ами циганите станаха повече от българите.Раждат си по 6-7 отрочета, и ше ни превземат.
    Тех требва да ги оградат с бодлива тел и да ги сложат под карантина.
    Аз съм от Перник и там си ги имаме доста ..

13. Member
    Тук е от
    Feb 2001

@pate - Може би имаш предвид статистиката, че от 10 новородени, само 3 са българчета.

14.  

15. Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от DarkRose
    @pate - Може би имаш предвид статистиката, че от 10 новородени, само 3 са българчета.
    Незнам за статистиката, обаче за наща страна и това им е много.Жалко за България.
    Упропастиха я като гледам как живеят например възрасните хора..Жалко е , Се затриеме като нация, ше влеземе в Европейски съюз-дрънци на търкалета..Не може да ги настигнеме още 100 години .

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от pate
    Неинтервалзнам за статистиката, обаче за нащшата страна и това им е много.Жалко за България.
    УОпропастиха я като гледам как живеят например възрастните хора..Жалко е , ще Ссе затриеме като нация, шще влеземе в Европейския съюз-дрънци на търкалета..Не можем да ги настигнеме още 100 години .
    И това може да има нещо общо със ситуацията...

17. Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от Edin_Lud
    И това може да има нещо общо със ситуацията...
    Дали пък не съм забравила* бг буквите* *
    Нема значение, може и мангал да съм

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Отговори: 67
    Последно: 21-12-14, 22:00
  2. Големите Българи по света!
    От Tommorow във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 25
    Последно: 04-02-14, 10:04
  3. 667 българи са заработили по над 2 млн. лева
    От Mr.TECHNO във форум Коментирай новина
    Отговори: 1
    Последно: 10-03-11, 10:14
  4. Пияни цигани пребиха 12 младежи в Тервел
    От BerkStock във форум Коментирай новина
    Отговори: 40
    Последно: 12-10-05, 17:34
  5. Българи Юнаци
    От _JaZa във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 5
    Последно: 14-07-03, 03:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе