Донеси ми котките безплатно - може и кучета и аз ще ти давам биодизел за по 23 евро цента , даже и храна за кучета - бизнес а, А бат бойко не знае какво да прави с буклука и бездомните кучета в софия
Донеси ми котките безплатно - може и кучета и аз ще ти давам биодизел за по 23 евро цента , даже и храна за кучета - бизнес а, А бат бойко не знае какво да прави с буклука и бездомните кучета в софия
tihpan, да беше изчакал още една седмица и щеше да е точно половин година от последния пост!
айде малко повече да обръщаме внимание върху актуалността на темите, върху които пишем, за да има някакъв смисъл изобщо. най-малкото вадене на тема от праха да бъде, за да бъде казано нещо ценно, а не алабализми
FearMe
Относно таксиджиите.Понеже често пътувам с таксита,наскоро попаднах на една кола с метанова уредба.При нас в дълбоката провинция това все още е рядкост и вярно,че действително само край Варна има бензиностанция,предлагаща и метан.Та докато ми се оплакваше/хвалеше въпросният чичка,си направих простата сметка: апаратът си бачка на 55 ст. дневна и 65 ст. нощна наравно с бензиновите /надали са останали още такива таксита ама айде/ ,"газовите" и дизеловите коли.Само,че за 120-130-хиляден град,дълъг не повече от 10 км и при разход от /примерно/ 10 л. градско от по 4 ст литъра..тая тарифа ...хм хм.Замислих се от 2.50 лв за реално изминати 3 км, колко ли печели само от мен едно такова такси за 4 години ?! По тая логика ако хипотетично приемем,че метанът се наложи като масово гориво за автомобилите,но пък цените на петрола си останат същите,какво ще се случи с цените на таксиметровите услуги и на транспорта като цяло ? Дали ще ги понижат или ще вдигнат и метана наравно с бензина,за да не им се налага да се лишават от огромния процент печалба..
@MrMyr
Метанът (природната газ) в момента се продава под пазарната си цена, т.к. държавата субсидира нашия пазар посредством количествата, получавани като транзитна такса - предполагам, че това ще престане след като достатъчно много потребители (битови ) преминат на газ (се обвържат с инвестиции) и/или с изтичане на действащия договор..
Ако/като това стане, цената на превоза с метан ще доближи съществено тази с пропан-бутан, освен ако не се заиграят с акцизите тогава...
Ясно е следното:
1/ Газообразните горива са с по-малко негативни ефекти, отколкото течните
2/ Доказаните залежи от природна газ, се очаква да се изчерпят след тези на петрол, от който се добива и `пропан-бутана`