Първоначално публикувано от
Malone @Pancho
Чудесен стил на изразяване.
Не се сърди, но разсъждавайки и изразявайки се по този начин показваш, че си точно толкова тиквеник, колкото и тиквениците, които има в службите.
Просто сте на различни полюси. За едните всички граждани са престъпници, а за другите всички в МВР са тиквеници и помияри.
Тиквеници има навсякъде около нас. Дзукеро веднъж беше казал, че майката на глупаците винаги е бременна.
Аз лично се надявам, че в службите, а и въобще в държавните структури тиквениците ще са все по-малко, колкото и наивно да звучи.
С последния си пост честно казано ми изглеждаш като неуспял в желанието си за работа висшист и респективно всички, които са успели се класират в графата "млади помиярчета". Не знам какво и е лекото на работата в службите.
Наплива към МВР се дължи не на характера на работата, а на относителната сигурност, която дават във връзка с присъединяването ни към ЕС.
"Спокоен съм за бъдещето ази
и там ще има нужда от гавази."
Пък и какво лошо има в това един юрист, икономист или инженер да се стреми към работа в МВР, вместо да подсмърча и да продава вестници. Друг е въпроса, ако не му стига пипе, дори и за това.
Тогава преминаваме на план "Hater": Всички гавази са тъпанари, некадърници и подлоги на политиците"
Е извинявай, ама не е много интелигентно.
И пак ти моля да се постараеш да вникнеш в това, което искам да кажа. То няма нищо общо с интелектуалния потенциал на служителите в т. нар. "Служби". По добре секс с презерватив [нормативна уредба], отколкото без никакъв секс. "Служби" е имало, има и ще има. Независимо от това дали на Pancho, Ахмед или Стамат това не им харесва. Те просто не са фактор. Фон са и е нормално да е така. Винаги ще има параноици, които ще искат да знаят всичко за всички и винаги ще има пак параноици, които ще крякат срещу нарушаване на правата върху личността.
Последните обикновено никой не ги знае, че съществуват, като с вдигането на шум се опитват да привлекат вниманието върху себе си. Един вид, може и на изглежда така, но аз съм значим, следят ме, четат ми пощата и ми слушат телефона.
Та идеята ми е, че чрез регламентиране на достъпа да се сведат до минимум злоупотребите с личната информация. Да се извади този достъп наяве, а не както досега, всеки малоумник, умник или многоумник научава всичко за теб, като не е длъжен да дава обяснение как го е научил.
Предлагам ти да престанем диалога на тема червени помияри vs. съвестни граждани, т. к. ще станем досадни. Нямам представа за какъв компромат срещу тебе става дума, а честно казано не ме и интересува. Предполагам, че е някоя мега глупост, по-голямата част от която е само в твоето въображение.
И не се сърди, ела на следващия купон, ще те черпя бири.