Не съм съгласен. С манипулациите не трябва да се постъпва, както ти предлагаш, а напротив - да се вдига шум и да се обяснява в какво се състоят и какво целят да постигнат. Държа да изтъкна, че в конкретния случай не смятам, че става дума за манипулация - според мен това е самата истина. Според теб колко процента от населението на България обичат да слушат чалга? Според мен поне 90%. В такъв случай за каква манипулация може да става въпрос? А Слави Трифонов изобщо не искам да го коментирам, че ми призлява само като се сетя за него.Първоначално публикувано от bluefish

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

). Вече и Стоичков са забравили, ние сме хората от малката бедна държавица, които крадат работните места на американците. От тук започва контактът с чужденеца. След това са необходими доста усилия, за да му докажеш, че всъщност не си чак толкова безполезен, че си веселяк и на всичкото отгоре даже имаш 2-3 висши образования
 ). Вече и Стоичков са забравили, ние сме хората от малката бедна държавица, които крадат работните места на американците. От тук започва контактът с чужденеца. След това са необходими доста усилия, за да му докажеш, че всъщност не си чак толкова безполезен, че си веселяк и на всичкото отгоре даже имаш 2-3 висши образования