Вижте резултатите от анкетата: Подкрепяте ли решението на парламента ?

Гласували
84. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

80 95.24%
  • Не

4 4.76%
  • Нямам мнение

0 0%
Страница 9 от 10 ПърваПърва ... 78910 ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 145

Изселниците няма да гласуват на изборите за евродепутати, реши парламента

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re: Изселниците няма да гласуват на изборите за евродепутати, реши парламента

О.К.!
    Абе всъщност какво ме интерисуват другите у нас?! Седнал съм да защитавам каузата??? Само за последно що само "българските" турци са засегнати от това решение? Май проблема не е за човешките права, а за правото на турската страна да се меси чрез ДПС в нашето бъдещо развитие! Нещо мирише на лошо скроена конспирация.
    Толкоз от мен по тази ТЕМА!!! Явно ще бъдем разидинени вечно в България! Жалко изобщо!

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2002

Феса Ахмед пак ще измисли нещо - вервайте ми. Начина да се спре простотията с "автобусите гласоподаватели" според мен не е този. Трябваше да бъдат "пипнати" как изнудват хората от малцинствата да гласуват и да бъдат подведени под съдебна отговорност , но това също е малко вероятно предвид досегашната ни история , винаги нашите политици са били склонни (разбира се има и изключения около 1 % може би) да прцакат цялата държава + народа за собственото си благо. Така че не съм особен оптимист за случващото се.

4. Тук е от
    Jul 2006

Soon, точно в началото на прехода, влиза курсовата в час и понеже беше модерно, а и на нас (учениците) така ни отърваше, та се разприказвахме за политика, демокрация, свобода на словото ... Та тогава курсовата каза "По-надолу от това няма накъде да пропадамае." Е как не се напропадахме бе ? Как от дъното на пропаста все по-надолу ще намерим да пропаднем ? Тогава бях оптимист и си мислех, че за 10-15 години пот и труд ще успеем да се изправим. Да,ама не, както би казал Петко Бочаров, та затова гледай си живота, а популистките изказвания ги зарежи за митингите !

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

shell, няма лошо приятелю - по лошото тук е, че трябва час по скоро да елиминираме турците от всякакъв род възлови нива в нашата държава, защото повярвай ми заговора на Турция за финното унищожение на България тече вече 40 години!!! ПРОНАСОЧЕНО - ПОСЛЕДОВАТЕЛНО И ДО МОМЕНТА НА 100% УСПЕШНО. Ситуацията е без война победени. Знаеш ли, че почти всички българи сме мишки! Най-малкото което можем сега да направим като защитна мярка е АУТ на допускането да се чуе турския глас на Анкара чрез българските УЖ евро депутати!!! Хора знайте, че е настанало вече време разделно! България си отива ако не вземем КРУТИ МЕРКИ! Свалям шапка на това първо по рода си общо положително решение в полза на България от страна на нашите политици! Дано да им е дошъл акъла най-после защото ПОСЛЕ вече може да няма!
    Това ми е последен пост по темата. Който не вярва да ходи да пасе! Успех на спящите красавици!!!

6. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Цитат Първоначално публикувано от soon
    ... Това ми е последен пост по темата. Който не вярва да ходи да пасе ...
    Хващам бас, че няма да издържиш дълго. И в двата случая печеля.
    // В единия случай печеля баса, в другия - че няма да ти чета бъдещите нови глупости

7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

България си отива ако не вземем КРУТИ МЕРКИ!
    И какви са те? Да хващаме калъчките ли? Айде по-кротко! Тоя форум е за интелигентни хора, а не за екстремисти. Мери си приказките!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Re: Изселниците няма да гласуват на изборит

Цитат Първоначално публикувано от soon
    България си отива ако не вземем КРУТИ МЕРКИ!
    На български език се казва РЕШИТЕЛНИ ДЕЙСTВИЯ, товарищ .

Ще ме извиняват съфорумците за главните букви, но не можах да се въздържа, като видях как някои "спасители" на България третират българския език

10. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Свалям шапка на това първо по рода си общо положително решение в полза на България от страна на нашите политици! Дано да им е дошъл акъла
    ха-ха!

много шум за нищо - все пак ще могат да гласуват
    http://dnes.dir.bg/2007/02/23/news1378787.html

[никога не съм смятал политиците в България за наши или мои - те са политици за себе си - разберете, че на политиците не им пука за вас и вашите проблеми, те мислят на първо място за себе си, ако правят нещо уж за обща полза, то е защото те ще имат преди вас още по-голям келепир; ние сме просто почвата върху, която растат и цъфтят политическите бурени, а тази почва трябва да бъде наторявана и поливана и лъгана]

11. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

hihimor, не е баш така, защото ябълката на раздора са изселниците в турция, която не е членка на ЕС, а също така и те не са изпратени там от българската държава. сега да им видим изобретателността - как ще си живеят в турция, а пък в същото време да ги изкарат живяли тук последните 3 месеца, като под "живяли 3 месеца" се разбира пребивавали 2 от последните 3....

12. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    hihimor, не е баш така, защото ябълката на раздора са изселниците в турция, която не е членка на ЕС, а също така и те не са изпратени там от българската държава. сега да им видим изобретателността - как ще си живеят в турция, а пък в същото време да ги изкарат живяли тук последните 3 месеца, като под "живяли 3 месеца" се разбира пребивавали 2 от последните 3....
    "живял постоянно най-малко през последните три месеца в България, или в друга държава от ЕС" е български гражданин, който има постоянен и настоящ адрес на територията на България, или адрес на пребиваване в друга държава от ЕС най-малко 60 дни от последните три месеца към датата на изборите, както и гражданин на държава от ЕС, който има адрес на пребиваване на територията на България
    не е задължително да е живял, достатъчно е да има само адрес в България...а много са си запазили вероятно адресите (нали имат български лични карти за да гласуват, а за лична карта е необходим адрес, ако не греша?), както и имотите - това не е вратичка в закона, ами направо старгейт...

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

току що поразпитах и наистина се оказва, че "постоянен адрес" и "адрес на пребиваване" са термини с по-скоро информативен, отколкото фактологически характер. не знам как стои въпроса за хората с двойно гражданство - дали могат да имат два постоянни адреса, но при положение, че ПЪРВО са били тук, а после в турция ( да речем), надали са си правили труда да се отписват тук, следователно би трябвало все още да им се води "постоянния адрес" тук

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Това за адреса не изключва изискването "живял постоянно най-малко през последните три месеца в България..."
    Може и да си го има адреса, но ако не е живял тук... Не току така се споменава за командированите извън страната.

16. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Тези, които нямат "постоянен адрес" и "адрес на пребиваване" не попадат в избирателните списъци. А една проверка в международния паспорт показва много точно кога си влизал и излизал от страната.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Lupus е прав!

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

влизането и излизането от страната, както и честотата им, не променят факта на регистрация на постоянния адрес

няма ли да се обади някой от държавната адмнинистрация, служба... знам ли коя служба, я

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 10 ПърваПърва ... 78910 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 24
    Последно: 26-04-16, 11:47
  2. Отговори: 1
    Последно: 01-04-12, 10:32
  3. НОИ реши: Между 10 и 30 лв. на пенсионерите за Коледа
    От IvO™ във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 02-12-05, 18:39
  4. Отговори: 128
    Последно: 29-06-05, 12:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе