Вижте резултатите от анкетата: Подкрепяте ли решението на парламента ?

Гласували
84. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

80 95.24%
  • Не

4 4.76%
  • Нямам мнение

0 0%
Страница 8 от 10 ПърваПърва ... 678910 ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 145

Изселниците няма да гласуват на изборите за евродепутати, реши парламента

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Re: Изселниците няма да гласуват на изборите за евродепутати, реши парламента

Не, не е на нацистка, верска или каквато и да е основа. Не се определя и от знания, а по-скоро от готовността да ги споделиш и да бъдеш полезен. Разгледай темите в "За форума" за да научиш повече за рейтинга. Може да черпиш поуки от отрицателния опит на nely ако искаш. Пресилено е за едно различно мнение да ти се слагат минусчета, при положение, че не си обиждал никого, но в някои теми е така ! Трябва да свикнеш и с това. Варирането нагоре-надолу е нещо нормално - не се вживявай!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Традицията изпълнена - shell печели [-1] от мен, защото пита за рейтинга

Иначе с горния пост shell нарушава и няколко правила наведнъж (отваря оффтопик, задава въпрос, без да е проверил дали няма отговор), но ето я темата за рейтинга:

http://forum.setcom.bg/index.php/topic,25684.0.html

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

[+1] на Ghost за принципа винаги да казва как и защо гласува така

5. Тук е от
    Jul 2006

За 1->0 ясно. Духчето е решило да ме накаже . Незнанието на законите не те предпазва. Обаче някой може ли да каже как стана от 2 на 1 ? Не ми е за никакъв рейтинг, но си правя извод, че инакомислието се наказва. Е това ми е интересно. И, Лазаре, прав си, не съм обидил никого. Само изказах мнение, което нито насажда омраза, нито подтиква към насилие.

//mod edit Lupus
    Не разбра ли, че тази тема за рейтингите е от лавиноопасните. Колкото повече викаш срещу лавината, толкова повече я предизвикваш.
    Така че точка по въпроса!
    Ghost ти друга работа нямаше ли си? Оспамихте темата.

6. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Не се наказва инакомислието, а начина на изразяване и както вече ти казаха то е израз на личното мнение за пишещия по определена тема. По добре така, отколкото да се обиждаме.

Във форума имаме мюсюлмани, арменци, може би и будисти ...
    Не съм чул някой да гласува против тях заради това.

По топика.
    Как да кажа ...
    Не искам да гласувам, защото не смятам, че има кандидат, който да заслужава избора ми.
    Да го наречем отрицателен, наказателен вот.
    И по тази причина не смятам за редно, някой да "язди" отрицателния вот на огромната част от населението в своя полза, използвайки организационните си възможности с етнически привкус.
    Да, верно е, за това е виновна системата за избор, но като не можем да променим системата за избор, по добре да променим правилата за гласуване.
    Да се види какъв е гласа на този, който ще бере плодовете на избора, а не на този, който си взема 600 лева пенсия и гледа сеира отдалече.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

shell, това е тема, която към момента на настоящия пост има 105 отговора и 1490 "преглеждания". Ако приемем, че всички отрицателни чукания по твоя рейтинг са само заради тази тема, смятам, че е много показателно колко висока е толерантността във форума към хора с различно виждане. В интерес на истината от всички посетили темата имаш реални 2 минуса, а този от мен е по друга линия. ;-)
    Мисля, че по тази причина не можеш да твърдиш, че няма толерантност - ако наистина беше така, рейтингът ти щеше да е станал примерно (-100).

П.П.

Грешиш - когато аз те "наказах", реитингът ти беше на 0 и стана на (-1). След това някой те е боцнал нагоре и така...

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

shell,
    тук нямаме нужда от лигльовци и хора който не им пука за нашата страна и изобщо не са в час с РЕАЛНОСТТА на България и що е това нещо наречено ЧЕСТ!!!

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от soon
    shell,
    тук нямаме нужда от лигльовци и хора който не им пука за нашата страна и изобщо не са в час с РЕАЛНОСТТА на България и що е това нещо наречено ЧЕСТ!!!
    Soon, струва ми се че Балканската война отмина преди доста години...

11. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

[color=orange]@soon
    , виждам, че Румен ме изпревари.
    Съвсем мъничко осмисли патоса си и малко повече квалификациите. Особено пък ако са обидни.
    Моля те.
    Патоса, за да не си на моменти комичен, а епитетите поради добрия тон и Правилата.
    Във форума имаме нужда от всички, които спазват Правилата. Без значение от етноса, пола и други белези. Обърни внимание на това.
    Това не е форум на "Атака" или на офицерите от запаса.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

С някои като изказващите се по въпроса за България, Господ да ни е напомощ!

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от soon
    С някои като изказващите се по въпроса за България, Господ да ни е напомощ!
    той господ, освен с един гол, май с друго не ни е помогнал за 1326 години

14.  

15. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Аз като не се интересувам от футбол в първия момент те разбрах погрешно FearMe ...
    Интересно ... дори и за тези, които не гледат футбол, твърдението ти пак звучи правдоподобно.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Не знам дали сте приятели, но едно ще ви кажа, ако не се вземем в ръце, много тежно ни се пише в близките години. В момента всички които са против страната ликуват и ни се смеят, а такива мога да ви уверя са много в БГ и около БГ! Не се дръжте повърхностно а пазете България!!!

17. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

@soon,
    Малко митингаджийски звучат постовете ти! Не си ли даваш сметка,че самото съществуване на тази тема и многото изказани мнения показват наличие на отношение и интерес по въпроса и не се нуждаем от забележки за повърхностно отношение? Разрови се из форума и ще откриеш много подобни теми!

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

soon, ти на колко си бил през '89 ?

лошо ни чакало, ликували враговете.... СЕГА е лошото. то винаги от лошото има по-лошо, но ако не помниш какво беше "преди", надали можеш да кажеш какво ще бъде "по-нататък" в сравнение с "преди"

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 10 ПърваПърва ... 678910 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 24
    Последно: 26-04-16, 11:47
  2. Отговори: 1
    Последно: 01-04-12, 10:32
  3. НОИ реши: Между 10 и 30 лв. на пенсионерите за Коледа
    От IvO™ във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 02-12-05, 18:39
  4. Отговори: 128
    Последно: 29-06-05, 12:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе